Supa de pui care mangaie sufletul

supa de pui pentru sufletSupa de pui pentru suflet, Jack Canfield si  Mark Victor Hansen,  este o alta carte pe care, dupa prima lectura, o tin cat mai aproape de mine. Este genul de carte care iti ofera oricand (re)surse inepuizabile de optimism, energie, entuziasm – fiecare poveste este o bucurie imensa pentru suflet.

Acesta antologie de povesti scurte, are drept scop imbunatatirea zilnica a starii interioare. O poti citi oricand, in orice zi si in orice situatie.

Daca te simti bine cu tine, o asemenea lectura iti da o stare de spirit si mai buna.  Daca, dimpotriva, ai zile, momente si situatii care te induspun si iti confera o stare de disconfort, cateva pagini din carte iti va imbalsama si mangaia inima.

O carte pentru suflet, corp si minte pe care consider ca trebuie sa o ai in bibliotecapentru a avea acces oricand la acest balsam pentru suflet.

Supa de pui pentru suflet  este o calatori spre cunoastere si regasire de sine.  Antologia in care poti citi povesti  in care  ti se va oglindi sufletul si intreaga viata.  Acestea sunt grupate pe mai multe categorii importante.

  • Despre iubire;
  • Invata sa te iubesti pe tine insuti;
  • Despre arta de a-ti creste copiii;
  • Despre invatare;
  • Traieste-ti visul;
  • Depasirea obstacolelor;
  • Perle de intelepciune eclectica

Supa de pui pentru suflet  povesti adevarate de viata care deschid inima si trezesc spiritul este doar una din cartile scrise  de  Jack Canfield si  Mark Victor Hansen. Aceasta este doar o carte dintr-o intreaga serie. Este doar o portie, una destul de generoasa.

Va recomand cartea din tot sufletul! O recomand pentru i-am testat pe propria piele efectele benefice. O poti achizitiona de aici

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fluturi, Irina Binder

25 mai 2013