Iubeste-te pe tine insuti, de Lester Levenson

iubeste-te-pe-tine-insuti-si-lasa-i-pe-ceilalti-sa-faca-ce-vrei-tu_1_categorieCartea Iubeste-te pe tine insuti si lasa-i pe ceilalti sa faca ce vrei tu, scrisa de Lester Levenson, pune in evidenta schimbarea de perceptie si de atititudine pe care o au majoritatea oamenilor atunci cand afla o veste soc despre propria viata.

Tot ce conta pana atunci, pica pe locul doi, iar prioritar devine PERSOANA IN CAUZA! Imediat dupa aflarea unei vesti socante, dispare tot: griji, frica, neincredere si (re)apare dorinta, curajul, zambetul, actiunea.

Lester Levenson a scris aceasta carte imediat dupa ce a aflat ca mai are de trait vreo 3 saptamani. A trait cu frica de moarte, care putea sa-l rapeasca in orice moment. A trait asa pana in momentul in care si-a dat seama ca oricat ar mai avea de trait, mai poate face ceva..orice.

Si cum numai in situatii limita incepi sa te gandesti la tine, Levenson, la varsta de 42 de ani, s-a intrebat pentru prima data „Cine sunt eu?”, „Ce este aceasta lume” , „In ce relatii a aflu cu aceasta lume” si „Ce astept eu de la ea?”.

Si  Levenson, ca oricine altcineva, isi dorea sa fie fericit si merita, nu numai sa fie fericit, ci si sa traiasca fericirea. Fericirea este in stransa legatura cu iubirea, dar de cele mai multe ori asociem fericirea noastra cu iubirea altora – suntem fericiti daca ne iubeste altcineva.

In momentul in care astepti fericirea din afara ta, aceasta devine incerta, pentru ca, in esenta, nimeni din afara, nu iti poate asigura iubirea si fericirea.  Fericirea si iubirea nu depinde de cineva, nu depinde de cineva anume, acestea sunt responsabilitatea noastra, a fiecaruia in parte.

Totul incepe cu iubirea de sine. Sanatatea, bogatiam starea de bine din interior depinde de fiecare in parte. Toate depind de propria noastra capacitate de a iubi si de a manifesta iubirea in orice sector al vietii noastre.

Prin aceasta carte, Lester Levenson demonstreaza tuturor faptul ca nimic nu este imposibil, ca nimic din ce ti-ai putea dori nu este imposibil. Tot ce iti doresti sa ai, poti avea doar daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti. Poti avea chiar si mai mult daca inveti sa te iubesti.

Tot ce iti doresti sa faci in viata, poti sa faci doar daca inveti sa te iubesti pe tine. Poti sa faci chiar si mai mult decat ti-ai propus daca inveti sa te iubesti pe tine insuti.

Tot ce iti doresti sa devii in viata, poti sa devii daca inveti sa te iubesti, Poti sa devii si mai mult daca inveti ca iubirea de sine se afla in tot si in toate.

Iubirea de sine este legatura ta cu prosperitatea si abundenta – prosperitatea si abundenta inseamna viata pe care vrei si meriti sa o traiesti. Invata ce este iubirea, iar ea va sti sa-ti ofere tot ce ai nevoie pentru a trai cu adevarat, pe deplin multumit si implinit.

Iubirea este raspuns pentru toate intrebarile tale. Este solutia la orice problema cu care te confrunti. Iubirea  vindeca, transforma si imbunatateste neincetat calitatea vietii oricui se foloseste de aceasta.

Iubirea face totul posibil si materializeaza si dorintele care par imposibil de transformat in realitate acum.

O carte din care am invatat sa-mi vindec durerile  sufletesti si cele fizice. Mi-am vindecat dureri sacaitoare de cap si picior folosindu-ma de iubire – instrumentul gratuit, usor de folosit, ce sta la indemna si dispozitia oricui, caci se afla in fiecare dintre noi.

Iti poti cumpara cartea la doar 13 ron de aici. Cumpara, citeste, aplica si simte cum iubirea lucreaza pentru tine si in favoarea ta!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.