Iubire la distanta, Maggie O Farrell

Carte_Iubire-La-DistantaIubire la distanta este  o ploaie calda de sentimente, nevoia de iubire, trairi intense si un secret pastrat cu sfintenie zeci de ani. 438 de pagini care se topeau sub ochii mei mult prea repede.

 Un roman cu multe personaje, fiecare cu un rol important in toata actiunea cartii. Impletirea trecutului protagonistilor cu prezentul care, vor nu vor, ii aduce mereu impreuna, transforma Iubire la distanta a lui Maggie O Farrell,  intr-un dans total al iubirii.  Intamplarile creioneaza o poveste cum cum rar ti-e dat sa vezi in realitate,
Stella si Jake, doi oameni ce nu s-au vazut niciodata, despartiti de distanta, ajung să se indragosteasca unul de altul, iar realitatea barbatului nu mai are nici o importanta.

S-au cunoscut, s-au apropiat si totul a fost perfect pana ea ii afla secretulu lui – casnicia cu Mel.

Inimii nu ii poruncesti, iar atunci cand te indragostesti, iubirea preia intregul control, fie ca vrei sau nu vrei, fie ca stii ca nu e tocmai bine, ca trebuie sa uiti si sa nu mai iubesti.

Nu poate da curs iubirii pe care o simte pentru Jake, urmărita fiind de gandul ca are un secret care o indeparteaza pentru totdeauna de el. Iar pentru a se indeparta, incearca orice:  se retrage si nu mai vrea alaturi pe nimeni, nici un barbat care sa ii cucereasca inima.

 Finalul romanului  ramane deschis,  iar imaginatia bogata poate continua povestea de iubire. Nu stiu cate povesti de iubire din ziua de azi mai sunt precum in cartea asta, dar stiu sigur faptul ca iubirea adevarata trebuie traita ca in carti.
O carte de citit se cumpara de aici

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Niko
30 iunie 2013 at 10:11 AM

Marturisesc ca nu am citit cartea insa am sa o fac cat de curand.
Iti recomand si eu o carte pe care cu greu o vei putea uita „Mireasma trandafirilor salbatici” de Sorina Popescu.
O poti procura online http://www.librarie.net/carti/189247/Mireasma-trandafirilor-salbatici



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.