Dans in foisor, George Sovu

Dans in foisorImi aduc aminte si acum prima intalnire cu scrierile lui George Sovu – se intampla prin scoala generala, cand vizitam biblioteca scolii cam de doua ori pe saptamana.  Imi placea tare mult acel loc plin cu carti.

Acolo am gasit si cea mai micuta carte din cate vazusem vreodata. Si am citit: „George Sovu – Declaratie de dragoste„. Am luat cartea de pe masa fara sa ma gandesc prea mult.

M-a atras titlul destul de mult, caci am citit mai mult de jumatate, in aceeasi zi, dupa scoala. Nu stiam ca exista filmul – vazut de zeci de ori pana acum.

Mi-a placut Declaratia, mi-a placut si Dansul din foisor :).

Cartea asta – Dans in foisor, a aparut in viata mea  saptamana trecuta. Recunosc faptul ca am gasit-o pe internet si am inceput sa citesc. Am stat cu ochii in calculator, minute in sir, neputand sa ma opresc din citit.

Tema generala a cartilor (cele doua citite de mine) este iubirea, iar in jurul ei se tese cea mai frumoasa poveste. Am citit, am simtit si trait alaturi de toate personajele cartii.

Nu este cea mai buna carte, nu este o carte wow, dar..pemtru mine a fost cartea care m-a tinut pe scaun in fata monitorului pana la final.

Poveste de iubire, am zis? Nu! De fapt, sunt mult mai multe povesti de iubire, cu momente fericite, casatorii suferinte, despartiri si  reintalniri.

Chiar daca e o carte, povestile de viata ale personajelor nu s-au terminat cu happy-end. Cel putin, nu toate au avut acest final. Exact ca in viata, vei spune. Da, exact asa!

Dragoste la prima vedere, separari de voie sau de nevoie, decizii pripite, suferinta si multe lectii pe care viata le ofera pana si celor care se iubesc.

Subiectul frumos a facut lectura frumoasa si usoara, actiunea oarecum previzibila, dar deloc exagerata, ma determina sa recomand cartea, chiar si numai pentru relaxare.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.