In cautarea inspriratiei, Antologie publicata de O.P. Ghai

In cautaea inspiratieiMi-am cumparat cartea asta de Black Friday de pe elefant.ro. Am adaugat-o in cos ispirata fiind de titlul mai mult decat atragator pentru mine atunci. Cand am primit coletul, mare mi-a fost mirarea, caci am descoperit faptul ca era vorba despre o antologie de versuri.

Am lasat-o deoparte pana alaltaieri. O aveam pe birou, lasata fiind lasata de mine cu un motiv anume: intr-o zi, o voi deschide!

Nu ma intelege gresit, nu am nimic impotriva carticol de versuri, dar nu stiu de ce in acel moment am fost sceptica in privita lor si in privinta cartii. Iubesc poezia si imi place sa citesc versuri.

Si ca de fiecare data cand ma agit si ma grabesc sa etichetez o carte, am parte de mari surprize. Mari si frumoase. Am descoperit versuri exceptionale, care mi-au mers la suflet, care mi-au oferit un stop de motivatie si multa inspiratie.

Nu as putea sa spun ce imi place sau de ce va recomand, dar imi place. Si simt fiecare vers si fiecare emotie, care ma incarca cu energie si cu o stare de bine – tocmai acum cand resimt oboseala (cred ca e din cauza trecerii la ora de vara) si am nevoie de altceva.

In cautarea inspiratiei, O.P. Ghai este sursa de relaxare, mangaieiere si energie. Se citeste usor si nu este o pierdere de timp pentru suflet.

Va las mai jos cateva versuri, care mi-au placut.

Daca ai invatat sa mergi
Ceva mai sigur pe picioare decat mine,
Fii rabdator cu pasii mei nesiguri
Si crede-ma ca fac ce pot,
Si incerc sa ating si eu obiectivul
Pe care ni l-am propus amandoi.
Daca prin experienta pe care ai dobandit-o,
Sufletul tau a castigat o putere pe care eu
O vad ca prin ceata inca,
Intinde-mi mana si arata-mi calea,
Ca nu cumva sa ma ratacesc de pe drumul cel drept,
Si mergi o mila alaturi de mine – Autor necunoscut”
.

Lectura placuta!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.