Libraria online ideala

libris-roLibris are pentru iubitorii de carte si impatimitii de lectura un nou concurs. Pentru ca sunt una dintre multele cititoare in serie, nu am rezistat sa nu intru in joc si sa raspund provocarii lansate de libraria online Libris.

Trebuie sa scrii un articol in care sa spui cum arata, in viziune personala, libraria online ideala si ce asteptari ai de la aceasta.

Asadar sa incepem:

  1. Site-ul usor de accesat – spun asta pentru ca nu de putine ori, am dat de site-uri care, fie se incarcau foarte greu, fie nu se incarca deloc. Ori site-ul nu mai exista. E foarte importanta partea tehnica si promtitudinea cu care intervii in cazul unor probleme de genul acesta.
  2. Daca vorbim de site, atunci si tema site-ului trebuie sa fie cat mai atragatoare, iar pagina sa nu fie foarte incarcata cu tot felul de reclame care sa ingreuneze navigarea pe site
  3. Datele de contact – sa fie la loc de cinste. Din nou.. am avut probleme cu datele de contact, caci nu le gaseam sau chiar nu existau deloc pe pagina site-ului.
  4. Carti diverse – din diverse domenii ca sa ai de unde alege. Carti online pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.
  5. Si apropo de carti diverse, stocurile sa fie suficiente.
  6. Promtitudine in ceea ce priveste preluarea si livrarea comenzilor, dar trebuie sa fie la fel de promti si in a raspunde intrebarilor clientilor.
  7. Relatia cu clientul. Am avut si in acest caz experiente urate. Am comandat carti, mi-a fost preluata comanda (acel mail automat) si cam atat. Nu am mai primit nimic, nu am mai fost anuntata de nimic. La urmatoarea comanda, mi s-a raspuns pe un ton deloc prietenos asa: „Nu va mai libram comenzi pentru ca ati avut o comanda pe care nu ati ridicat-o si pentru care nu v-ati cerut scuze macar.” Daca asta s-a intamplat, daca nu am riodicat comanda, a fost pentru ca nu am primit mail ca mi-a fost livrata comanda. Pe site-ul cu pricina, in contul meu, aparea o comanda veche de cateva luni, iar comanda care mi s-a spus ca s-a livrat si nu am onorat-o, nici macar nu aparea in contul meu de client. Ce sa cred?! I-am raspuns doamnei si i-am si demonstrat faptul ca nu apare acea comanda in cont. Nu ca fiind in curs de livrare sau ca fiind livrata. Nu aparea deloc. A cui este vina? Drept raspuns, am primit doar atat: tacerea totala a doamnei. Ceea ce ma face sa-mi doresc sa primesc instiintare pe mail sau telefon in momentul in care mi se livreaza comenzile. Aaaa!!! Si mai vreau respect din partea  librariei – cred ca orice client merita reapect! Nu merita nimeni sa fie tratat ca la usa cortului
  8. Promotii si facilitati pentru cumparatorii fideli. Reduceri la carti, carti oferite cadou. Aici intra si transportul, caci de foarte multe ori, taxele de transport sunt jumatate cat valoare cartilor comandate. Pana in acest moment, singura librarie online care ofera transportul gratuit este Libris.
  9. Concursuri, proiecte si promovare prin care sa-si atraga noi clienti, dar si sa poata sa-si pastreze vechii cumparatori.

Cele doua puncte scrise mai sus, nu sunt in ordinea importantei, dar sunt cele mai importante pentru mine, indiferent de ordinea pe care o ocupa in clasamentul acesta.

Libris este o librarie online ideala. Asa arata! Bine ar fi sa avem si altele ca ea. Bine ar fi sa avem mai multe librarii online ideale..si nu doar simple librarii online. Felicitari Libris!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.