You cannot copy content of this page

Sub aceeasi stea, John Green

V-am spus cat de mult mi-a placut cartea “Sub aceeasi stea”, John Green? Am citit-o asta vara si imi era tare greu sa ma desparte de ea. O carte care dispune deja de suficiente recenzii, pareri si clipuri, da si de un film.

Ce-as putea sa va spun? Stiu ca a fost una din cele mai contestate carti, dar si una dintre cele mai apreciate. Stiu si ca a displacut multora, dar si mai multi au apreciat enorm cartea si autorul. Stiu ca multi au citit si urmatoarele carti ale lui Green – aparute si la noi sau chiar netraduse in Romania.Sub aceeasi stea, John Green
Este cartea pe care am citit-o cu grag, dorindu-mi imediat sa vad filmul, dar si acum ma asteapta :).
Revenind la carte este genul de roman care te tine in priza, care te atrage prin poveste si cu fiecare te pagina iti trezeste curiozitatea. Este cartea care desi a fost acuzata ca vorbeste despre moarte si cancer, a reusit sa atraga adolescentii, tineri si restul persoanelor care si-au dorit sa citeasca o poveste de iubire simpla, dar completa.
Fara sa dau detalii, pot sa va spun ca este o poveste despre prietenie, iubire adevarata intre doua suflete speciale pe care boala ii apropie atat de mult incat ajung de nedespartit.
O ea bolnava, un el vindecat. O ea determinata sa lupte cu boala, un el motivat sa zambeasca. O ea fericita ca are prieteni, un el care ii cunoaste sufletul, care ii intelege nevoia de afectiunea. O ea plina de vise, un el care o ajuta sa-si implineasca cea mai arzatoare dorinta.
Sub aceeasi stea, John Green, o carte care merita timpul si atentia oricui, indiferent de varsta.
Personajele isi traiesc viata sub aceeasi stea. sub steaua iubirii.

Cartea a aparut in limba romana la Editura Trei si poate fi comandata la un pret redus de pe acest link. Ecranizarea cartii o sa o vad zilele astea :). Astazi citesc o a doua carte semnata John Green :).

Iti astept comentariile, parerii despre aceasta carte, dar si sugestiile de lectura.

Lectura placuta!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: