Carti pentru un Craciun de poveste (1)

Urmeaza sa citesti imediat un articol despre Cum arata Craciunul meu de poveste
Craciun de poveste inseamna cadouri de suflet si din suflet, iar cartile sunt pe primul loc de ceva ani. Numarul cartilor mele creste, locul din biblioteca scade vazand cu ochii, dar eu inca imi mai doresc carti.Caut loc numai sa le vad la mine in camera.
Datorita prietenilor mei cititori, dar si a prietenilor din comunitatea Booktube – este asa frumos sa vad tineri care citesc si promoveaza lectura si cartile, am tot mai multe carti preferate, carti pe care mi le doresc in biblioteca personala si pe care abia astept sa le citesc. Inainte sa le citesc trebuie sa le primesc/ sa le cumpar sau sa le castig, desi stau cam prost la capitolul „noroc la castig”.
Cateva din cartile de care tot am auzit – cam peste tot, carti recomandate si ale caror recenzii m-au atras si convins sa le dau macar o sansa. Vi le recomans spre lectura sau pentru a le oferi celor dragi si impatimiti ai lecturii.
Primesc aceasta sansa urmatoarele frumuseti:
Dragostea mea mi-a daruit – este cartea despre care se tot vorbeste in perioada asta. Dragostea mea mi-a daruit Este o carte de iarna, dar care se poate citi oricand, in orice sezon – rece, primavaratec sau estival. Poate fi cumparata cu pret redus de aici.
Fulgi de iubire – este tot o carte de sezon, potrivita pentru cei care iubesc iarna, cartile, povestile si pe John Green :). Poate fi achizitionata chiar de pe site-ul Editurii Trei,  de aici.
Seria Divergent, Veronica Roth – seria este formata din trei volume aparute si la noi in tara, iar atunci cand aud vorbindu-se despre aceasta serrie, imi doresc o superputere care sa-mi aduca toate volumele imediat pe birou, langa mine :).  Stiu, stiu cartea beneficiaza de ecranizare, dar astept sa citesc mai intai cartile. Cumpara volumul 1, volumul 2 si volumul 3.
Jocurile Foamei
Jocurile Foamei, Suzanne Collins  – Deja cred ca sunt printre singurele cititoare care inca este in stadiu „imi doresc sa citesc aceasta serie”. Deja mi-a fost foarte recomandata cam peste tot si sub toate formele, asa ca o voi citi. Sper in 2015. Pot fi cumparate toate cele 3 volume din serie aici, aici si aici.
Primeste o sansa si multa laudata Cassandra Clare. Desi este genul fantasy, gen pe care..am avut ceva retineri si pe care l-am tinut departe de mine pana acum – cat s-a putut de mult, cred ca este momentul potrivit sa incerc si altceva nou in materie de lectura. Pot fi cumparate carti ale autoarei de aici. De aici se pot cumpara carti de Cassandra Clare in limba romana si limba engleza.
Trebuie sa recunosc faptul ca imi plac mai putin cartile cu coperta tare, genul „hardcover”. Da, am si cateva pretentii in legatura cu asta pentru ca vreau si sa le citesc, nu doar sa obosesc carandu-le dupa mine sau tinandu-le in mana.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.