Recenzie: Iubesc să fiu femeie, Hedi Hoka

Iubesc sa fiu femeieAșa cum am mai spus într-un articol, mi-am început anul 2015 cu o carte a cărui titlu mi-a plăcut mult – acesta m-a determinat să o cumpăr.
În anii trecuți încheiam ziua de 1 ianuarie cu o carte deja citită și cu o a doua abia începută, anul acesta trag de mine să termin Iubesc să fiu femeie, Hedi Hoka.
În acest moment – când scriu acest articol, cartea încă mă așteaptă să termin ultimele două capitole. Și pentru că mi-am propus să nu mai las cărți neterminate, am să o termin și pe aceasta. Doar că nu am mai avut răbdare să termin și să-mi spun părerea subiectivă despre cartea care a fost atât de asaltată la Gaudeamus (parcă) în 2014.
Cartea Iubesc să fiu femeie este potrivită pentru tinerele domnișoare, pentru cele care suferă după o despărțire sau după o separare/divorț. O recomand cu drag celor care acum trec printr-un proces de vindecare (și vor o vindecare atipică) și de transformarea a vieții personale. Celor care își doresc să-și revină mult mai repede și mai ușor după situații dificile și dureroase. Poate fi o sursă motivațională și inspirațională și pentru femeile care își doresc o schimbare sau o îmbunătățire a vieții în cuplu și a vieții intime.
Această carte este calea cea mai bună. Este cartea care îți spune, în cuvinte simple, pas cu pas, cum să-ți revii după un șoc pe plan personal. E foarte utilă pentru cele care suferă chiar în acest moment al vieții, căci are și cateva exerciții simple și benefice, care-ți cresc încrederea în sine și vibrația interioară.
Poate că veți rezona mai mult cu genul acesta de carte și genul acesta de informații.
Iubesc să fiu femeie este o carte bună (pentru cei și cele numite mai sus), dar cu care eu am rezonat doar până într-un punct. Am rezonat înseamnă că am acceptat punctul de vedere și îl accept în continuare, dar atât.
Pe mine personal, m-ar fi ajutat enorm dacă o citeam acum 5-10 ani, atunci când încă eram la început, atunci când nimeni nu îmi era alături și nu era nimeni care să-mi spună tot ce m-a învățat viața. Acum doar mi-a oferit câteva detalii interesante despre relaxare și mi-a reamintit câteva informații pe care le credeam uitate.
O carte bună pentru oricine, dar nu pentru mine, o carte utilă dacă nu știi ce și cum să faci să-ți revii după o lovitură din partea vieții – deși viața nu lovește, ea doar îți oferă nenumărate șanse să-ți înveți lecțiile, să te ridici și să evoluezi.
Atunci când am văzut titlul, mi-am imaginat altfel conținutul. E o carte ușurică. Ușurică de citit și cu informații ușor de aplicat, dar așa mi se întâmplă mereu atunci când sunt prea încântată de un titlu care îmi fura ochii și îmi atinge sufletul.
Asta mi s-a întâmplat mie, ție poate o să-ți placă cartea aceasta mult mai mult. Eu îți recomand să o citești și să tragi tu singură concluziile. Îți recomand să nu te lași influențată de acest articol. Poți cumpăra cartea de aici, iar transportul este gratuit, prin curier.
Dacă ai citit aceasta carte, mi-ar face o deosebită plăcere să știu care este părerea ta. Lectură plăcută.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Provocarea lui 2015

2 ianuarie 2015