You cannot copy content of this page

Nou în bibliotecă februarie 2015 (2)

Un loc placut si numai al lorPrima noutate a lunii februarie a fost acel Blind Date with a Book despre care v-am vorbit aici.
Astăzi am primit un colet cu câteva cărți primite în urma unui schimb. În coletul care a ajuns astăzi la mine se aflau trei cărți pe care mi le-am dorit și am dat alte cărți la schimb, dar și două cărți trei cărți surpriză.
Evadări din iubire, Bernhard Schlink – este de la editura Polirom, adiția 2003. Coperta îmi place, scrisul este cam mic, dar abia aștept să o citesc.
Un loc plăcut și numai al lor, Peter Beagle – tot editura Polirom, ediția 2004. Acest albastru al coperții și recomandările m-au determinat să dau o șansă cărții.
Cititorul, Bernhard Schlink – editura Polirom, ediția 2002. Sincer, nu îmi place deloc coperta, dar sper să merite conținutul toată atenția și să mă determine să uit coperta.
Și acum surprizele 🙂
La fereastră, Luc Bondy – Humanitas 2011. Nu știu nimic despre această carte, dar sper să merite și să am parte de o lectură plăcută.
Majestatea Sa, Clipa, Dan Florică – Poeme într-un singur vers. Am răsfoit-o deja puțin și versurile sunt drăguțe și sunt traduse și în limba franceză.
Cărticică cu rețete de prăjituri – o surpriză dulce rămasă la bucătărie.
Mulțumesc pentru cărți. Abia aștept să vă spun despre ele.
Evadari din iubire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: