O nouă colecție la Editura Univers

Editura Univers propune o nouă colecție dedicată femeilor care știu să se bucure de micile plăceri personale: Ora 11.
Ora 11 este acea parte a nopții în care copiii deja dorm, totul este pregătit pentru a doua zi, dar ție încă nu îți este somn. Ora 11 nu este pentru somn, ci pentru tine și sufletul tău. Este ora la care poți citi o carte bun, care să-ți ofere o doza de bună dispoziție, un somn liniștit și o nouă zi minunată pentru tine.
Prima carte din colecția ora 11 a Editurii Univers este Plopii din BerlinAnne B. Ragde.
plopii-din-berlin

Plopii din Berlin, o cronică de familie reconstituită într‑o narațiune alertă, cu întorsături de thriller, este cartea cu care autoarea i‑a cucerit fulgerător pe norvegieni și apoi a fost tradusă în peste cincisprezece limbi. Secretul unei povești de dragoste, dezvăluit după cincizeci de ani, hotărăște soarta unei moșteniri problematice. Urmașii ciudați ai unei iubiri aparent imposibile se regăsesc la ferma unde a început totul și în casa de care nu‑i mai leagă decât amintiri pe care le sperau uitate. Fiecare dintre moștenitori înțelege acum că nu putea fi altfel decât este și că, dacă nimic nu mai poate fi luat de la capăt, măcar prezentul celorlalți poate deveni suportabil. Autoarea a mai scris încă două romane cu aceleași personaje, care s‑au bucurat de mare succes. Împreună alcătuiesc trilogia familiei Neshov (în curs de apariție la Editura Univers).

Anne B. Ragde (n. 1957) este o scriitoare norvegiană foarte apreciată atât de critici cât și de public, volumele sale vânzându-se în peste 2,5 milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute cărți se numără Plopii din Berlin, Crabii eremiți și Pășunile verzi. A câștigat Premiul pentru cea mai bine vândută carte în 2005 și Premiul Brage în 2001.
Romanul Plopii din Berlin, Anne B. Ragde are prețul redus cu 25% pe site-ul Editurii Univers aici.
Această nouă colecție de la Editura Univers este de urmărit, de (re)citit și iubit la orice oră din zi și din noapte.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mărțișor literar

1 martie 2015