Poți avea totul într-o zi. Începe cu bucuria

Văd zilnic oamenii alergând, căutând, muncind. Pe unii îi vad și zâmbind, dar pe majoritatea îi văd îngândurați, îi văd agitați, nervoși – trăind într-un viitor imaginar, plin de povești frumoase, dar care nu mai ajung să vadă realitatea pentru că citez ”viața este grea”.
Nimic nu îi ușor pe lumea asta, dar nu ți-a spus nimeni la naștere că tu ai un singur obiectiv în viața de pe pământ – acela de a căra în spate toate dramele, tragediile și scenariile sumbre pe care le țese mintea ta. Nu ți-a spus nimeni că tot ce vei gândi va deveni brusc realitate.
bucuria-de-a-avea-totul_mareDe ce oferi negativului energia ta, zâmbetul tău, curajul și visele tale?Nimic  nu este mai distrugător ca negativul și frica. Nimeni și nimic nu este mai înălțătoare ca iubirea. Din ea se nasc toate celelalte: visele, curajul, ideile, entuziasmul, încrederea etc.
Atunci când ți se face teama de viitor, adu  iubirea în viața ta prezentă, în realitatea ta de acum. Și spune-i viitorului că nu ți-e teamă și că vei reuși. Reamintește-ți că viitorul  depinde doar de prezent, niciodată nu va fi altfel.
Tu nu ești frica pe care o simți acum. Tu nu ești nesiguranța și neajunsul pe care îl simți acum în viața ta. Ești mult mai mult! Tu poți avea totul într-o zi! Ce zici dacă ai avea totul chiar de astăzi? Se poate. Se poate ca dorința, încrederea și energia să te transforme în ceea ce ești cu adevărat: FEMEIA care REUȘEȘTE! Femeia plină de curaj și de încredere. Femeia care își trăiește visul.
Renunța la viața trăită cu frică și începe să trăiești așa cum ți-ai dorit mereu.
Bucuria de a avea totul, Bonnie Fuller este cartea care îți arată transformarea de care multe femei au nevoie. Afli o poveste de viață – scrisă de o femeie puternică despre o altă femeie fricoasă, ce își trăia viața lipsită de culoare.
Este o lectură ușoară, dar plină de savoare, de culoare, de atitudine, căci în viața de vis pe care vrei să o trăiești, atitudinea este cea care face diferența.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Am fost o carte

23 mai 2015