Interviu GoodRead(.ro)

goodread.ro-logo-wide2-374x80Colegii mei de la GoodRead și-au dorit să mă cunoască mai bine. Și eu sper că au reușit să își formeze o opinie (bună sau mai  puțin bună, dar asta contează mai puțin acum.). Ceea ce este cu adevărat important este faptul că eu știu cine sunt cu adevărat… indiferent de părerile exterioare.

Colega Diana m-a întrebat Cine este Laura?, iar eu i-am răspuns că.. Laura nu se consideră nici ruptă din soare, dar nici muma pădurii, căci nu pun accent pe frumusețea fizică.

Un mic citat din răspunsul dat de mine:

Las frumusețea fizică celor care trăiesc doar cu ea și pentru ea. Eu nu am nevoie de ea. Îmi ajunge ce sunt, îmi ajunge cine sunt cu adevărat. Fiecare vede și simte ceea ce vrea. Cine este Laura? Fiecare va avea propriul răspuns.

Am mai fost întrebată, printre altele și asta: ”Dacă ai fi o carte…”, iar eu răspunsul meu a fost și…

Dar să știi că eu sunt deja o carte – sunt cea mai bună carte care a început să se scrie acum ceva timp. Se scrie încă, fără grabă și se numește Suflet.

Din cadrul acestui interviu nu putea lipsi capitolul ””Vise”, iar tu o să afli faptul că unul din visele mele este… scriu o o carte. Acum știu doar de ce nu scriu o carte, iar motivele sunt multiple. Le descoperi aici.

Aici este doar o parte din cel mai lung interviu al Dianei. Pentru a citi interviul în întregime, accesează această pagină.

Lectură plăcută!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

30 mai 2015 at 10:30 PM

Foarte frumos interviul! >:D< Mi-au plăcut mult răspunsurile tale! Parcă orice ai zice este o poveste minunată.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.