Atracția și visele, Ioana Dumitrăchescu

Nu am mai citit cărți de dezvoltare personală din luna ianuarie. Atunci am citit o carte. Una și mi-a ajuns cât pentru următorii 5 ani. Tot atunci mi-am promis că nu voi mai cumpăra/citi cărți de dezvoltare personală în toată viața mea.atractia si viseleȘtiam foarte bine că prietena mea Ioana a scris o carte de dezvoltare personală, dar am întârziat cât am putut de mult citirea ei. De ce? Nu de teamă, ci pentru că nu mai voiam o carte în care să se spună același lucru, în care ă fie subliniate aceleași situații, iar și iar. Voiam noutate și originalitate. Voiam o carte care să mă facă să uit dezamăgirea de la început de an.

Cunosc penelul interior al Ioanei – și-mi place foarte mult, dar tot am evitat să citesc aceasta carte despre care, cei care au citit-o, spun că e foarte bună, te motivează și te determină să lupți pentru visele tale și pentru tot ce-ți dorești mai mult în viața asta.

Am citit această carte, dar să nu crezi că am uitat-o pe cea amintită mai sus – cred că pe aceea nu o voi uita niciodată. Și chiar dacă am citit-o în format electronic, lectura acestei cărți a fost un respiro, o bucurie ce nu poate fi descrisă în cuvinte. A fost o călătorie frumoasă în interiorul propriei mele vieți 

Ce este Atracția și visele de Ioana Dumitrăchescu?

Este o carte motivațională și de dezvoltare personală. Până acum nu ți-am spus nimic special, nimic nou și nu ți-am oferit nici un motiv bun să o citești.

Este o carte specială, care nu-ți spune doar: fă asta pentru a obține rezultate, pentru a îmbunătăți calitatea vieții tale. Este mai mult decât o carte, nu este nici măcar un ghid. Este o carte deosebită, o carte unică, o carte simplă. Dar tocmai simplitatea o face foarte frumoasă. Este o carte cu un subiect foarte abordat, dar modul în care a fost scrisă o face unică și originală – fix așa cum mi-am dorit eu.

Dacă majoritatea cărților motivaționale au scris în paginile lor ce să faci și pașii pe care ar trebui să-i urmezi pentru a reuși, cartea Atracția și visele are mai puține pagini, poate, dar în aceste puține pagini stă scris și altceva. Pe lângă ce să faci, ți se spune și cum să faci – are o latură practică, explicată pe înțelesul tuturor.

Este povestea în care se poate regăsi oricine. Este o carte extrem de actuală, ce tratează problema familiei și a copiilor neînțeleși de părinți, dorința tinerilor de a-și trăi viața așa cum simt și de a deveni independenți emoțional și financiar. Nici iubirea nu lipsește. Iubirea pentru frumos pentru bine și oameni cu suflet.

De ce și cui recomand Atracția și visele?

O recomand pentru că se citește foarte repede.

Este scrisă într-un mod simplu, pe înțelesul tuturor.

Nu are bibliografie la final, dar e plină de suflet și iubire pentru tot și toate.

Nu este bestseller, dar merită să fie citită.

Este scrisă de un om dedicat, care-și pune sufletul în tot ce face și scrie

O recomand celor care citesc cărți practice, cărți motivaționale și de dezvoltare personală

O recomand celor care cred în legea atracției.

Și celor care știu că viața lor depinde doar de încrederea, acțiunea și atitudinea personală.

Poate nu este cea mai bună carte din categoria ei, dar cu siguranță merită toată atenția, merită citită, iar autoarea merită felicitat și încurajată.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre carte, autoare și modul cum o poți achiziționa, caut-o pe Ioana Dumitrăchescu.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.