Ebook gratuit de la Editura Univers

Ebook gratuit Editura UniversDragilor, am o veste minunată pentru voi, o veste care sper să vă bucure la fel de tare cum m-a bucurat și pe mine. Mă bucur să fiu și eu printre cei care anunță faptul că Editura Univers oferă gratuit cea mai căutată și citită carte din Univers.
Timp de 7 zile (29 iunie – 6 iulie 2015), editura Univers în colaborare  cu platforma Streamland oferă gratuit cartea Călătoria unei femei care nu se temea de îmbătrânire, Gabriel Osmonde.
Pentru a putea avea acces gratuit la carte, tot ce trebuie să faci este să-ți faci un cont pe platforma Streamland – o platformă unde poți publica, citi și cumpăra cărți și reviste digitale. Doar atât ai de făcut și poți citi o carte minunată, fără să plătești nimic, doar urmând câțiva pași foarte importanți.
După ce ai creat contul – este foarte simplu, durează 1 minut, intră pe acest link și apasă butonul BUY. Ți se va deschide o fereastră, în care ți se cer mai multe informații, dar trebuie completat doar câmpul de jos, cel în care spune să introduci codul de reducere. Codul de reducere este: univers 1969.
Dacă ai îndeplinit toți pașii corect, nu are cum să nu obții cartea gratuit. După ce cartea poate fi citită gratuit, ea va apărea în contul tău de pe platformă. în secțiunea ”cărțile mele”, iar atunci când cauți cartea, ea va avea în partea de jos, două butoane: read și preview.
Te încurajez să distribui pe toate rețele sociale această postare de pe blog pentru ca toți prietenii tăi să afle vestea și să citească cartea gratuit cât mai mulți pasionați de lectură. Sunt sigură de faptul că îți vor mulțumi toți după ce vor termina deja de citit acest roman interesant.
IMPORTANT: Cartea NU se poate descărca propriu-zis. Nu o poți salva în calculator. După ce introduci codul, chiar dacă spun ”cod invalid”, verifică secțiunea ”Cărțile mele”, din contul tău! Succes!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

29 iunie 2015 at 2:49 PM

Mie nu mi-a mers. Imi spune: cod invalid



29 iunie 2015 at 6:07 PM

am incercat si acum si tot nu merge.



    29 iunie 2015 at 6:15 PM

    Nu poți descărca cartea propriu zis. Mi s-a spus acum că ar trebui să fie în contul tău, la ”Cărțile mele”. Uită-te și anunță-mă. Dacă nu e nici acolo fă-ți alt cont, cu altă adresă de mail, validă.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cărți de vacanță

27 iunie 2015