Cititul e sexy

Cititul e sexy a subliniat el la lumina lumânărilor, iar ea îl privea zâmbind și mirată.cititul e sexy
Nu a zis nimic pentru că aștepta nerăbdătoare ca el să continue ideea asta ciudată. Nu-l știa pe iubitul ei atât de studios, nu-l văzuse citind nimic în afară de rubrica sportivă din ziarele online.
Amândoi tăceau ascultându-și reciproc respirația. Dar vocea ei repetă ideea celui din fața ei, aducându-l în realitatea prezentă. El visa feeric, visa cu ochii deschiși la minunea din viața lui, la femeia pe care o iubea atât de mult de mai bine de 10 ani.
Cititul e sexy…
Cititul în ochii tăi mă face pe mine, bărbatul îndrăgostit de tine, atât de sexy, atât de curios, de dornic să explorez întreaga ta ființă. Când te privesc e ca și cum aș citi cel mai frumos roman de dragoste, în care personajele principale suntem noi și iubirea noastră ce ne-a unit sufletele pentru totdeauna. Cititul acestui roman interior pe care doar tu, cu penelul sufletului l-ai scris atât de bine, încât nu mă pot opri din lectură. Nu pot și nici nu vreau să-mi desprind ochii și inima de povestea noastră ce o citesc și o trăiesc acum doar privindu-te. Cititul în ochii tăi e sexy.
Cititul în inima ta mă transformă în cel mai sexy bărbat.
Doar eu pot să citesc tot ce stă scris în inima ta. Doar eu cunosc fiecare părticică din sufletul tău. Doar eu am luat pas, în liniște fiecare cotlon din inima ta. Și m-am văzut în tot. M-am oglindit în fiecare oglindă interioară. M-am privit cu atenție și m-am văzut cu adevărat fericit, calm, bun, iertător, senzual, fermecător și chiar irezistibil. M-am văzut frumos. iubita mea. Știi de ce? Pentru că tu ești frumoasă, iar tot ce se vede prin tine este frumos.
Eu te citesc în fiecare dimineața la trezire, la fiecare mic dejun, prânz și cină. Te citesc în fiecare noapte când mi te cuibărești la piept, când mă îmbrățișezi. Te citesc atunci când te iubesc cu pasiune, când îmi spui că mă iubești, când taci sau plângi. Te citesc atunci când mă suni la birou, când pașii tăi mă caută la duș, când ochii tăi strălucesc – atunci te citesc cel mai bine, căci știu ce îți dorești fără să spui nici un cuvânt..și mă grăbesc să-ți îndeplinesc dorința în tăcere. Te citesc bine atunci când simți intens, iar respirația ți-e grea. Te citesc și atunci când ai coșmaruri, când spui că nu te înțeleg, când mă cerți, când mă ierți, când fierbi pe dinăuntru.
Te citesc și atunci când ești sensibilă, când ești dură, când renunți și o iei de la capăt. Te citesc cu interes de fiecare dată, indiferent de oră sau zi, indiferent de stare. Te citesc cu plăcereși curiozitate, căci îmi dau seama că mai am atâtea de citit ca să te pot cunoaște cu adevărat.
Înțelegi acum de ce cititul e sexy? Înțelegi acum, iubita mea, de ce te privesc de multe ori fără să scot un sunet? Da, iubita mea, atunci când tac, nu tac pentru că sunt supărat, ci tac pentru că atunci citesc în tine. Tac pentru că mă minunez, mă încânți, mă provoci, mă faci să te apreciez, să te prețuiesc mai mult și să te iubesc infinit mai mult decât ieri.
Citesc în tine și din tine pentru că cititul e atât de sexy. Atât de sexy că mă topesc sub fiecare respirație de-a ta, mă topesc sub fiecare atingere, fiecare șoaptă, adiere de parfum, sărut sau îmbrățișare plină de dorințe.
Să nu uiți, Iubito! Să nu uiți niciodată că cititul e sexy
N-am să mai uit asta de acum înainte, iubitule.

  • Prezentul text este creație proprie, creație prin care particip la concurs. Și chiar dacă nu voi câștiga, sunt foarte fericită că am mai acceptat o provocare care mi-a pus imaginația la încercare

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments



5 iulie 2015 at 5:33 PM

Multa bafta!! Imi place mult ce ai scris tu aici!! <3



6 iulie 2015 at 3:31 PM

Bravo Laura. Sa fie norocos articolul tau.



14 iulie 2015 at 11:14 AM

Ai un vot din partea mea Laura.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

4 iulie 2015