Wishlistul fantasmelor

oliviu-craznic-ceasul-fantasmelorDe ceva vreme nu caut eu cărțile noi, ci cărțile noi mă caută pe mine.

De ceva vreme cărțile noi pentru mine, nu neapărat noi ca și apariție mă găsesc și mă cuceresc iremediabil. E nevoie doar de o privire și între mine și carte se nasc povești nespuse.

Știu de  puțin timp de Ceasul fantasmelor, iar despre autorul Oliviu Crâznic am citit un interviu pe blogul VanillaMoon, interviu care mi-a atras atenția și m-a determinat să caut mai multe informații. Și am găsit și alte cărți scrise de autor, cărți pe care-mi doresc să le citesc cândva, ele deja aflându-se toate pe wishlistul meu scris doar în mintea mea..

La Ceasul fantasmelor m-a atras:

  • Titlul  – am devenit brusc foarte curioasă
  • Coperta – combinația de culori pentru mine a fost fatală și m-a făcut să-mi doresc să descopăr conținutul, să pătrund în lumea fantasmelor (au și fantasmele lumea lor?!/0
  • Autorul – devin foarte curioasă în momentul în care nu m-am mai întâlnit cu numele celui de pe copertă, sunt curioasă să aflu ce anume a scris penelul personal și interior pe paginile cărții.

Știu că viața oferă foarte multe surprize și știu că voi reuși să citesc și această carte. Pentru că nu întâmplător m-a găsit ea pe mine și nu eu pe ea. Când va fi să fie, o voi citi cu interes și foarte multă plăcere.
Nu pot decât să-l felicit din tot sufletul pe Oliviu Crâznic pentru fiecare realizare literară!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cum iubesc bărbații?

19 iulie 2015