Ce-am citit în ultima lună și câteva zile

Deși unii cititori au avut parte de o lună bogată în lecturi, eu am citit parcă mai puțin ca niciodată.ce-am citit in iulie 2015 Dar nu  fac din lectură o competiție, nu-mi doresc să citesc mult, ci doar să citesc oricând și să mă bucur de lectură. În luna iulie am reușit să citesc doar 4 cărți. Nu este mult. Nu este deloc mult, ba chiar e foarte puțin în comparație cu alte luni, dar finalul de lună m-a luat prin surprindere și mi-a pierit cheful de lectură. Am reușit și mă bucur foarte tare pentru faptul că am citit în aceasta lună cărți care mi-au plăcut mult și foarte mult M-am bucurat de Felii de lămâie și am simțit răcoare și savoarea unei lecturi care mi-a încântat simțurile, dar și sufletul.
Am trăit și simțit cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de Armance – această recenzie este în curs de apariție pe GoodRead.ro Am aflat povestea de viață a lui Jodie Rhodes – un roman de poveste și o viață redată frumos în cuvinte. Am citit această minunată carte datorită colegelor mele de la Literatură pe tocuri. Mi-a plăcut atât de mult cartea, încât am împărtășit impresiile cu toți cei care iubesc lectura și cărțile.
Am citit foarte repede și cartea La Limită, scrisă de Diana Farca. Revin curând cu o dublă recenzie – aici și pe Literatura pe tocuri, dar până atunci vreau să-ți spun doar atât: cartea merită! Merită să fie în atenția cititorilor, merită să fie citită, merită să fie discutată și apreciată. Are toate ingredientele unei cărți care să-ți pună sufletul pe jar, mintea la contribuție și-ți face face inima să bată mult mai tare.
Nu prea sunt adeptă competițiilor de lectură, dar săptămână trecută am acceptat 7 in 7 Conform acestei provocări trebuia să citim 7 cărți în 7 zile, dar eu nu am reușit să mă țin de treabă Astăzi se încheie, iar eu am reușit să încep și să termin doar două cărți: La Limită, Diana Farca și Bucurie regăsită, Danielle Steel.
Despre Bucurie regăsită probabil că voi vorbi mai mult (dacă se vrea și mi se va cere) pe Literatura pe tocuri, aici sau pe pagina de Facebook. E o carte despre viață – cu bucurii și tristețile care schimbă totul în doar o zi. Despre iubire, familie, copii și darul care-ți este dat și luat atunci când te aștepți mai puțin.
Aș fi vrut să particip și la BookTubeAthon – trebuie să citești cât mai multe cărți în următoarele 7 zile, dar având experiența de săptămâna trecută, nu strig prea tare și nu îmi mai propun atât de mult. În săptămâna 3 – 9 august 2015 o să citesc mai mult decât săptămâna trecută. Asta îmi propun în fiecare săptămână.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

3 august 2015 at 1:44 PM

Eu nu particip la maratonuri de lectură, parcă nu sunt pe gustul meu. Oricum, mult spor la ce îţi propui să citeşti!





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.