Mulțumesc (Book Haul) în iulie 2015

multumesc luna iulie 2015
Cu o întârziere foarte, dar foarte mare, iată cum a arătat luna iulie în privința cărților primite și cumpărate.
Dianei  Am primit, în sfârșit cartea pe care eu o am de citit pentru a scrie recenzia pe GoodRead.ro. Am așteptat ceva timp această carte, am avut și foarte mari emoții cu primirea ei prin poșta română, dar a ajuns, frumoasă și neatinsă (ca să nu zic nevătămată). Azi când reușesc să scriu acest articol, recenzia cărții Armance, Stendhal a apărut pe site de ceva vreme.
Literatura pe tocuri. Fetele m-au primit atât de frumos în mijlocul lor, în căsuța lor virtuală și în inimile lor, încât mi-e aproape imposibil să-mi găsesc cuvintele și să le aștern aici.  Și am avut șansă să citesc și o carte minunată de la Editura All.
Prietena-autoarea Camelia Cavadia mi-a trimis cartea Vina – carte în care și-a dăruit sufletul iubitorilor de cuvinte și povești. E pe listă de lecturi și sper să ajung foarte repede la ea, căci abia aștept să o citesc.
Editura Litera mi-a trimis drept premiu cartea Ne-am ieșit cu toții complet din minți – Karen Joy Fowler. Nu mai spun că abia aștept să o citesc, deja se știe asta prea bine.
Site-ului Literatura pe tocuri, prietenei și autoarei Anamaria Ionescu, Nume de cod: Arkon. Pentru minunata carte pe care am primit-o în urma unui concurs organizat pe site-ul colegelor mele. Autoarei, pentru autograf și fantastica poveste pe care a construit-o încă din primul volum al seriei Sergiu Manta.
Lavinia Călina mi-a dăruit, cartea și autograful ei. Cartea se numește Neamul Corbilor. Vol.1: Copiii întunericului. Autograful vine în încheierea unei urări. Sunt fericită!
Mi-am și cumpărat cărți:

  1. Alegerea, Kiera Cass  și am primit odată cu aceasta și  Principele, Eugen Barbu – cumpărată la recomandarea Laviniei.
  2. Ultima vrăjitoare din Transilvania. Vol. 1 – Contesa Aneke. Anna Vary (Cristina Nemerovschi) – cartea este în format electronic și se află pe lista de ”must read”
  3. Anamneza, Ana Săndulescu – tot în format digital. Am citit puțin din ea și mi-a plăcut mult. Urmează să o termin, să o recomand și apoi să o cumpăr cu autograf.
  4. De la mare m-am întors cu Mont – Oriol, Guy de Maupassant și Vin ploile, Louis Bromfield.

Sper din tot sufletul să nu fi uitat pe nimeni. Dacă este cineva care nu se regăsește în aceste rânduri, să mă tragă de mânecă. Și să mă ierte că am uitat. Fără intenție, te asigur!
Mulțumesc!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments



20 august 2015 at 11:50 AM

Foarte frumoase achizitii <3 Lectura placuta!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prieten tăcut

19 august 2015