Despre mine printre cărți (10)

Miroase a vară tomnatică, aerul e sufocant, soarele se încăpățânează să ne trimită raze arzătoare. Poate să o să-mi lipsească vara, dar durerea fizică pe care o simt acum.. mă face să-mi doresc să mă urc pe pereți. Dar nu despre durere vreau să fie acest articol. Așa că să revenim.
Acum:Cerul e acoperit de nori, dar nu de ploaie. Măcar e puțin mai răcoare, se mai poate respira atunci când stau afară. Aș sta afară non-stop și aș ruga ploaia să mă ude puțin. Să își revină picioarele grăsuțe precum papanașii.
Ceva nou: Pot să spun doar atât: dorințele se împlinesc! Mai devreme, mai târziu tot se îndeplinesc. Nu renunța niciodată să visezi, să-ți dorești și să speri. Niciodată nu e în zadar. Și mereu vei avea parte de surprize atunci când te aștepți mai puțin.
Azi mă relaxez: Vreau să văd un film. Chiar vreau. Filme sunt, timp nu prea am. Mă relaxez scriind două recenzii, care vor ajunge mâine la destinație.
Motivul ce mi-a stârnit astăzi zâmbetul sau râsul colorat: Nepoțelul David e foarte vesel, alintat și ar face orice să fie în centrul atenției. E plin de viață, e simpatic, creativ și zâmbăreț. Cum să nu râzi când îl ai alături?
Mi-e dor de: Ploaie, răcoare și îngeri. De scris pe foaia albă a vieții, de dăruit și iubit. Oricum iubesc non-stop, dar tot mi-e dor :).
Simt lipsa:Unei escapade, a unei zile în care să-mi las sufletul să simtă și să facă ordine în mintea-mi dezordonată.
Regret:Nimic din ce am făcut, nimic din ceea ce nu am reușit să fac, căci am avut ocazia să fac tot ceea ce nu credeam că am să pot vreodată. Am făcut altceva, care a fost și este binele meu cel mai înalt.
Cel mai recent cadou: Nu mi-am cumpărat nimic în această săptămână, dar chiar și așa am o groază de cărți care își așteaptă rândul și vor în lista de lecturi 2015. Așa că mai fac pauză și mai citesc din cărțile restante.
Evenimentul zilei: Săptămâna se încheie cu aniversare și reuniune de familie. Obicei anual de la care nu ne abatem. Petrecere, râsete, relaxare.
Veste de departe: Totul e bine în viața celor dragi mie.
Mi-am amintit de: Simplitate, frumos, copilărie. liniște, pace. E totul. E pentru ceea ce am luptat și voi lupta mereu.
Ascult:

Ce mai citesc: Ieri am terminat Timpul iubirilor perfecte, Tiago Rebelo, am început  Slowroom, Maria Folea, carte pe care o termin tot astăzi și încep Pragul, Doina Roman.
Sunt recunoscătoare: Unui suflet frumos. Pentru că a poposit în viața mea și mi-a făcut-o atât de frumoasă
Mulțumesc: Mayei pentru că mă iubește așa cum mă iubește și cum o iubesc – necondiționat.
M-am supărat: Am ajuns să cred că nu se merită să mă supăr pentru nimic.
Pe unde am mai umblat: e câmpul meu plin cu vise și dorințe multicolore.
Ce m-a înduioșat: Povești de viață demne să devină roman.
Planuri pentru viitorul apropiat: Orice plan e secret, o reală surpriză și se numește neprevăzut.
Sunt bine. Mă simt bine, visând cu ochii deschiși la o lume perfectă formată doar din suflete, o lume în care nu contează banii, înfățișarea, gura lumii, ci doar iubirea și propriile valori. Cu ploaie, cu soare și nori. Vremea e bună și timpul perfect pentru adevăratul Eu.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Punct. Și acum de la capăt.

11 septembrie 2015