Montesambra, bărbatul vieții mele, Nadina Maria Szakacs

Când o femeie iubește un bărbat… îi scrie o carte!
Iar în această carte dedicată LUI, pune toată iubirea ei, toată frumusețea ei interioară, toată bunătatea. Mai pune și mângâieri, îmbrățișări și lacrimi, dar și frânturi din inima ei. Nu uită să pună culoare și atingeri blânde pentru nopți în care ea nu va fi alături de el.
Pune din prea plinul sufletului, căci are de unde și are ce să pună, dar mai ales știe cum să-și lase trăirile să picteze emoție pură în paginile unei cărți născută din iubire… pentru iubirea ce va fi veșnic puternică și pură ca apa unui izvor.
Sufletul femeii ce iubește este un izvor nesecat de dragoste pentru cel pe care-l adoră, îl simte, îl trăiește. Îl respiră doar ca să poată trăi. Și trăiește ca să-l iubească.

montesambra

Fiecare femeie îl are pe Montesambra. Un Montesabra doar al ei, doar pentru ea. Unul pe care să-l iubească și să o iubească așa cum merită. Dacă nu l-ai găsit încă, nu-ți fă griji. Montesambra al tău este aproape, dar este doar puțin ocupat. Nu e ocupat cu altcineva, ci cu altceva: el acum îți dedica ȚIE iubirea LUI.

A scrie despre iubire, cu iubire pentru iubire… este cel mai frumos sentiment ce împlinește sufletul oricui. Atunci când o femeie scrie despre iubirea ce o poartă bărbatului, ea doar eliberează sufletul, îl pregătește pentru un nou val de iubire, care îi va umple iar și iar inima. Totul se va termina atunci când femeia va înceta să iubească cu toată ființa ei, întreaga ființă ce îi este alături.

Montesambra, bărbatul vieții mele, Nadina Maria Szakacs nu este altceva decât un Suflet! De Femeie! Veșnic îndrăgostită!  Citește ca să simți! Simte ca să cunoști cu adevărat Sufletul Femeii.

Lectură plăcută.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.