Poveștile micuței Ra, Elena Ștefan

Această cărțulie cu povești mi-a amintit de copilăria mea – una săracă în povești. Mi-a amintit de bunica mea, cea care ne depăna amintiri din propria copilărie, cu nostalgie și tremur în voce.
Simți vocea blândă a unei mame încă de la primul cuvânt din carte. Simți căldura și răbdarea unei mame bucuroasă că poate capta atenția copilului plin de energie și curiozitate. Simți cum te cuprinde o stare de bine instant.
E minunat să citești povești, măcar din când în când. E minunat să pătrunzi în Poveștile lui Ra de Elena Ștefan și să te simți din nou copil, să-ți răsară un zâmbet pe chip fără motiv, să-ți strălucească sufletul și să simți iubirea pură și necondiționată pentru orice persoană  lucru, bucurie.
Nu ai cum să nu iubești această carte. N-ai cum să-ți mai dorești să se termine. Nu ai cum să nu te bucuri ca un copil atunci când citești despre ursul care a încercat să o păcălească pe vulpea cea mult prea șireată. Nu ai cum să nu-ți dorești să citești povestea cu frații Moș.
Vei trăi emoții puternice și-ți vei dori și tu să-ți vorbească Moș Crăciun în vis. Sunt sigură că povestea gărgăriței te va ajuta să înțelegi cât e de periculos să te îndepărtezi singură de casă, dar și ce se poate întâmpla dacă nu-ți asculți mămica.
Nici regele de la zoo nu va lipsi di povești, iar tu, copil mic li scump, îți vei face o grămadă de prieteni noi. Vei iubi minunea numită Hoffy, te vei bura și întrista pentru ceea ce a pățit, dar să știi: totul e bine când se termină cu bine!
Vei citi și despre Peștișorul Auriu. Nu! În Poveștile lui Ra, peștișorul nu îndeplinește trei dorințe, ci dispare. Oare unde s-o fi dus? În ce ascunzătoare stă pitit?
Vei cunoaște și pe micuța Roberta – fetița care are propria ei poveste. E atât de interesantă! Îți va plăcea, sunt sigură!
Ți-am spus că vei avea mulți prieteni noi dacă vei citi cărticica. O lebăda tristă își găsește familie. O va adopta cineva sau poate că ea va fi cea care va îndeplini o dorință cuiva trist.
Puiul de balenă vine și el la tine. Va aduce și caracatița și elefantul cu el. Te rog să îi asculți povestea cu atenție!
Cartea aceasta te va purta prin lumea minunată a necuvântătoarelor, prin lumea fabuloasă a prieteniei, a dorințelor împlinite, a bucuriei fără margini. Vei dori să rămâi pentru totdeauna în lumea unică a copilăriei.
Mulțumesc mult autoarei pentru cărticica oferită spre recenzie. Cartea se poate achiziționa dacă luați legătura cu Elena Ștefan aici.
Lectură plăcută!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

8 februarie 2017 at 4:59 PM

Ce frumos! Am primit-o și eu de la autoare și acum chiar că sunt curioasă să văd cum e! Lecturi plăcute în continuare!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Leapșa: Printre cărți

6 februarie 2017