Ședință foto martie 2017 (prima parte)

M-am gândit să-ți arăt ce cărți noi (și minunate) au un loc în biblioteca mea începând din această lună. Fiecare carte vine la pachet cu o poveste, cu emoție, zâmbet și foarte multă recunoștință.
Adevărul e că habar nu am când o să apuc să le citesc pe toate, dar mă bucur că le am. De la un timp, recunosc faptul că nu mai citesc nicio carte pentru că trebuie, acum citesc doar pentru că simt. Așadar, dragi autori, vă sunt recunoscătoare și știu, un simplu mulțumesc este prea puțin – mai ales că unii dintre voi… m-ați surprins cu aceste cărți, nu le așteptam, erau doar pe lista mea de achiziții viitoare. Acum știți de ce nu apar cărțile recenzate. Da, pentru că.. nu vreau să le citesc pe repede-înainte și atât, vreau să mă bucur de ele, să le trăiesc și să scriu despre ele așa cum simt eu că merită. Toate, absolut toate vor primi atenția cuvenită, timpul meu și spațiul aici, dar mai ales locul în sufletul meu.
Sesiune foto martie2(prima parte)
Acest colet surpriză și total neașteptat l-am primit de la Mirela Puiu – o persoană comunicativă, iubitoare de cărți, frumos și surprinzător de atentă la ceea ce postez eu în mediul online. Nu știu ce-am făcut să merit cadoul tău, dar te asigur că mi-a făcut ziua mult mai frumoasă! Mulțumesc încă o dată, Mirela!
Sesiune foto martie3 (prima parte)
Aceste două minunății le-am  cumpărat de la chioșc – asta după ce am fost ispitită de prietenele mele cititoare, care vorbeau în fiecare săptămână de cărțile cu ziarul Libertatea și revista Libertatea pentru femei. Să mai spun că acum nu mai pierd niciun duo literar de la chioșc? Nu le-am cumpărat de la început pentru că știam că un astfel de ”sport”  îmi va da o dependență de care, acum, nu prea mai vreau să scap.
Sesiune foto martie4 (prima parte)
Trei minunății primite pentru recenzie. Acestea vor primi recenzii și note pe site-ul Literatura pe Tocuri. Abia aștept să le citesc. Una îmi face deja cu ochiul încă dinainte de a ajunge la mine, căci una din colegele mele, a avut grijă să mă facă suficient de curioasă în privința ei.
Am auzit că ”Absolut tot” este genială, iar cartea de la Corint beneficiază deja de ecranizare – sau ceva de genul.Mulțumesc mult colegilor din LPT!
Sesiune foto martie5 (prima parte)
”Arta visării” a ajuns la mine datorită mărțișorului. Este a mea, iar acum o pot citi atunci când mă mai eliberez de stiva ce stă deja să cadă peste mine.  Mulțumesc surorii mele pentru mărțișor, iar nepoțeilor pentru floare.
Sesiune foto martie6 (prima parte)
Până acum nu am citit nimic scris de Corina Cîndea, iar primirea acestor minunate cărți a fost o reală surpriză. Bine, eu nu trebuia să aflu nimic, dar surpriza tot a existat, căci nu mă așteptam să primesc două dintre cărțile scrise de ea. Mulțumesc mult, draga mea Corina. Fără emoții, da? Eu am ”Rebela” foarte aproape – așa tare mă tentează. O iau, deschid, recitesc mesajul tă de pe prima pagină și o pun la loc, promițâdu-i mereu  că revin la ea, să o devorez.
Sesiune foto martie 7(prima parte)
Editura ALL mi-a trimis spre recenzie două cărți pentru care nu pot decât să mulțumesc! Revin curând și cu recenziile.
Sesiune foto martie (prima parte)
Primirea coletului de la Monica Ramirez a fost, pe cât de așteptat, pe atât de încărcat de emoție, zâmbet și… muțenie. Nu am să uit niciodată ziua în care m-a sunat curierul că vine cu un colet (a se citi cutie ce parcă ascundea o bombă). Am ieșit să iau coletul care era de fapt o cutie, dar abia atunci am realizat că nu am cheia de la poartă. Vaaai, panică! ”Ce s-a fac? Ce să fac? Hai Laura, trebuie să faci ceva! FĂ CEVA ACUM!”
Și-am făcut… M-am urcat pe gard, abia stăteam, curierul nu mă vedea, dar mă priveau ciudat măturătorii de pe stradă. În timp ce stăteam cocoțată pe gard ca un porumbel, cu zâmbetul strâmb, curierul ioc să coboare, se mai întâmplă ceva: realizez că sunt toată roșie pe mâini, că mă ustura de-mi venea să urlu. Într-un sfârșit, coboară și nenea, vine la gard și-mi dă bomba literară. Și pleacă, dar apuc să zic ”mulțumesc”.
”Și de acum descurcă-te Laura, să te văd cum naiba te dai jos de aici, cu dita mai cutia în brațe!” Am reușit cu greu, căci nu știam cum naiba să fac. Să sar nu puteam, să rămân acolo..nici atât. Am acționat fără să gândesc mult: am dat drumul cutie din brațe – deși o țineam doar cu o mână, că aveam doar două.. și dacă nu mă țineam cu una de gard, făceam contact cu pământul cât ai clipi. Am lăsat cutia, că tot nu se putea sparge nimic, dar nici nu i-am dat drumu din pot, la o adică. Și acum să mă dau jos, să iau în brațe minunățiile de cărți – șase la număr și să merg în casă, unde mai aveam de urcat 15 trepte. Dar planul era, plan, până  la realizarea lui.. Ehehe, cale lungă!
În timpul operațiunii ”Lasă jos cutia”, am mai reușit o minune, și anume.. să-mi dau peste cap o unghie.. sau cel puțin una. Multă treabă am mai avut atunci, dar Seria Alina Marinescu e la mine, e completă și nevătămată.
Mulțumesc mult, Monica pentru cărți și pentru cutia minunată pe care mi-ai trimis-o. Abia aștept să mă apuc de citit. Parcă mă și văd devorând volum după volum. Și apoi, eu ce mai citesc (scris de tine)? Eh, nu-i bai.. o iau de la capăt.
Sesiune foto martie8 (prima parte)
Colega mea Iasmina, mi-a trimis o potcoavă norocoasă și o Iubire de poveste. Mulțumesc mult, draga mea dragă!
Sesiune foto martie9 (prima parte)

Gabriela, m-a alintat și ea în jurul zilei de 8 Martie. Cu două cărți ispititoare și două inimioare superbe. Dacă te întrebi ce e cu inimioarele astea două, îți spun eu: sunt inimile noastre – vor fi mereu unite de pasiunea pentru lectură. Mulțumesc mult, Gabriela pentru surpriza (din nou) neașteptată.Sunt recunoscătoare și fericită.

Sesiune foto martie 10 (prima parte)
O altă cititoare împătimită (ca și mine) mi-a trimis, fără să suflete o vorbă un colet surpriză. Cornelia, am rămas fără cuvinte, dar cu o mare de emoții care, au reușit să-mi lumineze acea zi întunecată și ploioasă. Mulțumesc mult de tot pentru tot: felicitare, semnul de carte – absolut fantastic și această carte, pe care trebuie să recunosc faptul că nu o aveam.
Sesiune foto martie11 (prima parte)
Cărțile romantice fac acum parte din viața mea! Le-am primit cu drag, cu emoție și bucurie infinită. Urmează recenziile pe blog și abia aștept să vă spun cum mi s-au părut și ce emoții am trăit citindu-le. Mulțumesc mult pentru încredere, Cărți Romantice!
 
Sesiune foto martie14 (prima parte)Aceste 4 cărți le-am primit de în dar de la o persoană foarte dragă mine. Una dintre ele este deja citită, urmează să apară și recenzia scrisă, iar pe celelalte  nu le-am citit, dar abia aștep să le descopăr. Nu am citit nimic de această autoare. Mulțumesc mult, Trandafirașul meu frumos, parfumat și catifelat pentru bucurie!
Sesiune foto martie13 (prima parte)
Următoarele sunt achiziționate de mine, sunt alte două cărți săptămânale. Cumpărate înainte de ziua de 8 Martie. Mamei îi mulțumesc pentru cărți și pentru minunăția de zambilă parfumată.
Sesiune foto martie15 (prima parte)
Am primit aceste cărți chiar de la autoare. Am tras puțin cu ochiul și am reușit să văd un volum de versuri, dar și o poveste care a reușit cumva să-mi atragă atenția. O poveste ce pare tristă și misterioasă, îmi va ține foarte curând companie. Mulțumesc, Oana Calausa pentru cărți și încredere.
Sesiune foto martie16 (prima parte)

Ziarul Libertatea și Revista Libertatea pentru femei mi-a pregătit alte două povești captivante pe care abia aștept să le citesc. Părerea mea despre ele va fi scrisă tot aici, pe blog.

 
Mai am, dar… Urmează și o partea a doua. Am fost cam răsfățată în această lună. Voi ce cărți aveți în martie? Ce cărți din lista mea ați citit și cum vi s-au părut?
 

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

23 martie 2017 at 6:18 PM

Foarte frumos articolul, si minunate carti. Felicitari pentru achizitii si pentru cadourile primite. In ceea ce priveste colectia de la Carti Romantice, nici eu nu ma pot abtine sa nu le cumpar saptamanal, desi cred ca nu am mai apucat sa citesc vreuna dintre ele de prin august… Eh, dar este timp pentru toate, nu? Spor la citit si lectura cat mai placuta.



23 martie 2017 at 6:51 PM

Foarte frumos le-ai prezentat! Ai pe acolo vreo câteva tentatii. Sa ai spor la citit!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.