Maraton de citit (#1)

Aseară, la ora 23:00 s-a încheiat primul maraton de citit la care am participat. A fost organizat de către blogurile Universe of books și Florinela Alexandrescu. Mi-a plăcut mult la maraton, motiv pentru care abia aștept să particip la următorul.
1000/5 asta a fost unica cerință a acestui maraton. Timp de cinci zile, participanți – deloc puțini, au citit 1000 de pagini. Și la cum ăi cunosc pe unii dintre participanți, au citit mult mai mult de 1000 de pagini în aceste cinci zile.
Eu sunt o începătoare în ceea ce privește maratoanele de citit. În primele trei zile am fost tentată să renunț..reușind să citesc până atunci doar 85 de pagini. Renunțare sau dezastru total scria în dreptul acestei provocări,.. Sau poate nu…
În următoarele două zile totul a fost mai bine, căci am avut mai mult timp de citit. pe 24 și 25 august am recuperat cumva. Joi am terminat două cărți: Traficantul de umbre, Monica Ramirez și Oscar și Tanti Rox, Eric-Emmanuel Schmitt. Tot pe 24 august la ora 21:03 am început Triplu H, Corina Cîndea.
Vineri, 25 august 2017, ora 23:00, maratonul de citit arâta așa:

267 (Traficantul de umbre) + 103 (Oscar și Tanti Roz)+ 450 (Triplu H) = 820 pagini.

Imediat după încheierea maratonului, am terminat și ultimele 16 pagini din Triplu H.
Având în vedere că este primul meu maraton de citit, dar și că am citit atât de puțin în primele zile, eu sunt mulțumită și declar faptul că: maratonul 1000/5 nu a fost dezastru total.
Primul maraton de citit, dar nu și ultimul.
 

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu citesc atunci când...

22 august 2017