Seducția apei, Monica Ramirez – Librex Publishing

Seducția apei, Monica Ramirez se duce direct în suflet și seduce orice cititor – indiferent cât de mult citește, asta e părerea mea, cel puțin. O nouă infuzie cu iubirea, pasiune, tensiune, suspans și o doză de necunoscut. Toate acestea te vor surprinde și cuceri pentru totdeauna, încă de la prima pagină.
Nathalie, o femeie frumoasă, cu o carieră în plină ascensiune, revine acasă, după o călătorie pe mare și o întâlnire fulgerătoare cu Căpitanul vasului. Odată ajunsă revede oameni dragi, află decizii dureroase și poveștile unui război care a adus cu sine finalul de carieră a lui James – mentorul ei în ale medicinei.
În locul pe care-l numește acasă, descoperă și altele, iar trecutul ei  a lăsat urmează: o urmărește, o amenință, o provoacă, o transformă: din medic în spion și invers.
A mai fost nevoie să-și apere fratele, pe Claude, iar viața lui a costat scump, dar a meritat – în ciuda etichetei pe care singură și-o atribuie.  Vocea interioară o ceartă, iar o alta o încurajează mereu să facă tot ce trebuie pentru a fi bine, dar nu are nicio certitudine că așa va fi.
O nouă provocare – capcană, o nouă minciună, o nouă frică, îi pune inima pe jar lui Nathalie. Claude avea din nou nevoie de ajutorul surorii, iar ea ar fi făcut orice pentru acesta.
O întâlnire de gradul zero cu Don Miguel Cabrillo, nu poate însemna nimic bun, dar tot ce avea de făcut era să își practice meseria. Mergea în casă lui în calitate de medic.
Totul este învăluit în mister, Miguel nu arată a om bolnav, dar simptomele sunt ciudate, iar boala este departe de a fi descoperită și tratată corespunzător. Misiunea lui Nathalie este din ce în ce mai dificilă, tot ce știe este că Don are nevoie de ajutor. Îl va ajuta, dar e pregătită pentru ceea ce va afla?
Află de episoadele demonice, de escapadele sale amoroase, dar ceva tot îi scapă.
Miguel este bolnav, dar Nathalie este prinsă în capcana dragostei, ea nu mai are nicio îndoială, dar nici măcar șansa de a sta deoparte și departe de Căpitanul inimii ei.
Boala misterioasă îi îngreunează misiunea și împlinirea obiectivului, iar Miguel vine cu o altă propunere – una mult mai provocatoare, mai ispititoare, care-o va lăsa fără secrete, fără aer, fără apărare în fața bărbatului iubit și a farmecului său.
Pasiune, scântei, replici pline de înțeles, gelozie, lux, răutate, piedici, dar și susținere, sentimente arzătoare, adevăr. Un mare secret, o răutate fără margini pune în pericol sănătatea lui Miguel, dar și siguranța tinerei Nathalie.
O altă poveste  plină de surprize, plină de iubire, dar și un stil inconfundabil. Și, totodată, am rămas cu sentimentul că niciodată nu am mai citit historical- romance.
Puterea feminină se îmbină perfect cu puterea și misterul masculin, dând naștere unui deliciu literar, în care toate ingredientele sunt dozate, puse în balanță, echilibrate și servite cititorului în cantitatea optimă pentru a se putea îndrăgosti de fiecare experiență trăită alături de personaje.
„Ești a mea pentru totdeauna”, „Ești al meu”, ” ”…să am încredere în el. Să-l iubesc indiferent de ce s-ar intampla în viitor.” – O promisiune sinceră a doi îndrăgostiți, dar oare promisiunea lor scapă de veninul geloziei, scapă de pericolul ce pândește neîncetat?
Don Miguel nu este scutit de trădarea oamenilor pe care-i are alături, dar nici el nu stă departe de un pericol iminent- ocazie cu care inima cititorului bate mai tare, coboară în stomac și revine la loc, iar asta nu doar o dată.
Un nou pericol apare la orizont. Un nouă situație tensionată îi găsește împreună pe cei doi, iar totul se rezolvă (sau se complică) în pași mici. Oare ce se află dincolo de ceea ce se vede?
Se spune că o carte bună nu se termină niciodată, iar eu sunt total de acord, căci adevăratul final, în mintea și inima  cititorului, nu se scrie niciodată, doar începe…imediat după ce se „lovește” inevitabil de duritatea numită „sfârșit”.
Suntem departe de finalul poveștilor pe care le iubim, care ne rămân în suflet mult timp după ce am închis cartea și-am împiedicat personajele să plece, să ne abandoneze, după ce ne-au colorat zilele, ne-au mângâiat și transformat în interior. Nu am spus întâmplător toate asta, căci Seducția apei va ramane specială, unică,deosebită, cu un mesaj aparte – mesajul dorului ce strigă și el din adâncuri..
Seducția apei de Monica Ramirez este răcoroasă, este tulbure ca apa după o furtună nervoasă, este îmbietoare și parfumată, fierbinte, arzătoare, dulce-amăruie. E cartea care te face să te răzgandești în privința lecturii – un obicei sănătos, niciodată o pierdere de vreme.
Scufundă-te în adânc și lasă-te sedus de o poveste magică.
Mulțumesc mult Monica! Mulțumesc mult pentru experiența aceasta, din adânc. Mulțumesc mult, Librex! Seducția apei este suficientă și poate ajunge oriunde, poate seduce și cuceri pe oricine.
Pachetul complet Monica Ramirez cuprinde 11 volume speciale, fabuloase și la un preț redus cu 30%.
Lectura va fi savuroasă, călătoria va fi de neuitat.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

barbalata mirela
29 septembrie 2017 at 6:29 AM

Frumoasa recenzia! Captivanta! Am cartea pe lista. Sper sa o iau cat mai repede 🙂 . Imi place stilul Monicai Ramirez.



29 septembrie 2017 at 10:43 AM

Seductia apei este urmatoarea carte de la Monica pe care mi-am propus sa o citesc. Felicitari pentru recenzie.



Anca
30 septembrie 2017 at 1:15 PM

Frumoasă recenzie, minunata carte!



10 octombrie 2017 at 12:43 AM

Va urma si la mine luna aceasta!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.