Mai există oameni care-ți vor binele: Îngerul luminii (Tărâmul Mistic #1), Alina Cosma – Primus

Ce companie plăcută poate fi cartea! Cât de frumos poate fi universul și realitatea atunci cât citești și cât de bine te simți atunci când te lași îmbrățișat de o poveste!
Mai există fericire pe lume, mai există momente în care poți fi fericit, bine și liniștit, fără să depinzi de ceva sau cineva din afara ta. Mai există momente în care nu ai nevoie de nimic pentru a fi tu. Există ore care trec, inimi care bat, povești care se simt – dincolo de fantastic și mistic, dincolo de ficțiune și ireal.
Cât de mult ai vrea să lungești cartea și timpul, atunci când adori realitatea pe care abia ai reușit să o descoperi, cu ajutorul cuvintelor, al emoțiilor puternice și-al dorințelor pline de iubire.
Autoarea Alina Cosma știe să te poarte pe aripile poveștilor, știe să te îndrume pentru a descoperi singur o realitate plină de surprize, de magie și iubire – ce depășește imaginația, barierele realului și piedicile pericolului. De fapt, iubirea din Îngerul iubirii, de Alina Cosma trece peste orice și oricine, pătrunde-n suflete și lasă urme adânci.
Întâlnim în această poveste de viață, oameni normali, oameni cu meserii si copii – toți primesc o nouă șansă, dincolo de experiența în care pierd, dar câștigul este mai mare decât este ceea ce le este luat și le se scurge printre degete.
Nu am putut trece peste sentimentele mele și peste paralela pe care numai sufletul o poate face – între viața reală și mesajul profund pe care cărțile își doresc să-l transmită cititorului. Dacă ai înceta să te limitezi mental, dacă am înceta să-ți conectezi viața la mintea limitată, dacă ai înceta să mai trăiești cu teamă și dacă frica nu te-ar stăpâni și bloca, nicio piedică nu ar sta în calea ta, nicio lipsă nu te-ar opri – ai descoperi câtă puterea ai, cu cât de multă putere ai venit în această viață.
Ce spune Îngerul luminii?  Spune că puterea stă în tine, iar frica o blochează, frica o ascunde și uiți aproape mereu că ai puterea de a reuși, de a face exact ceea ce te face fericit, că nimic nu stă în calea ta, nimic în afară de propria minte – ce este prevăzătoare și atentă. Dar mintea te avertizează de posibilele pericole, dar asta nu înseamnă că acestea chiar există. Puterea e mai mare decât frica, are mai multă forță și învinge.. dacă o lași să facă asta.
În Îngerul luminii, de Alina Cosma, iubirea pentru orice vietate trece dincolo de pericole și nevoia de a fi în siguranță, pentru orice e viu, renunți la propria siguranță pentru salvarea și vindecarea celorlalți.
În Îngerul luminii credința, încrederea și iubirea se împletesc perfect, transformându-se într-o armă deloc periculoasă, ci mai degrabă salvatoare. Toate cele trei, cu puterea lor vindecă, apropie, protejează, îmblânzește, schimbă viața tuturor – chiar și pe cea a unui nemuritor sceptic și ursuz.
În romanul de față, elementele naturii joacă un rol esențial, unii dețin puterea și ceilalți dețin nemurirea, dar niciun nu deține puterea liniștii și-a ordinii. Ba chiar… preferă haosul, preferă să-și împartă teritoriile și sunt mai mereu în luptă pentru a deține controlul.
Deși normalul și firescul se întrepătrund, deși totul pare un haos total și un război fără oprire, există o singură cale – una care poate aduce liniștea, pacea și ordinea în univers – cel care guvernează atât normalul, cât și paranormalul, realul și misticul: Dragostea. Va reuși iubirea să readucă Tărâmul Mistic într-un echilibru perfect?
Îngerul luminii de Alina Cosma evidențiază și subliniază foarte clar faptul că.. niciodată nu  ești singur, nici măcar atunci când ești singur. Cineva veghează asupra ta întotdeauna. Cine? Îngerii. Cine sunt îngerii? O altă formă pe care o îmbracă iubirea.
În Îngerul luminii, tărâmul uman se unește cu Tărâmul Mistic – lumea spiritelor. Acestea îți unesc puterile pentru a putea salva și vindeca întreaga omenire.
Această poveste fantastică mângăie, vindecă, redă încrederea, credința și speranța, redă controlul asupra propriei puteri, dar readuce și iubirea în prim plan, căci iubirea este cea care toate le poate, toate le reușește și datorită ei, imposibilul nu mai este atât de sigur.
În Tărâmul Mistic poți visa, poți spera, poți să-ți lași dorințele sufletului la vedere, poți să-ți eliberezi sufletul și să-l lași liber și deschis, fără teamă. Pe acest tărâm pericolul poate fi alungat cu seriozitate, umor, emoții și sentimente clar, poate înfrunta iubirea, fără nicio șansă de izbândă.
Pe Tărâmul Mistic sau cel uman.. totul e clar, deși diferit. Oriunde ai fi, oricine ai fi, indiferent de vârstă sau ocupație profesională, ai o misiune – pentru care vei simți chemarea, la un moment dat. Fie că vrei, fie că nu.. vei răspunde și vei simți dorința de a împlini misiunea personală.
Îngerul luminii de Alina Cosma transmite foarte multe mesaje, clare sau poate doar la nivel sufletului, dar un ultim mesaj pe care l-am simțit a fi esențial pentru viață, liniște și echilibru, este…iubirea.
Da, știu! Rar mai crezi în sentimente, iar în oameni și mai rar. Știu că simți din ce în ce mai puțină încredere în necunoscut și-n afecțiunea/ iubirea – apărută parcă peste noapte. Îngerul luminii spune că iubirea nu apare niciodată peste noapte, ea există. și da! Se poate debloca/declanșa într-o secundă. Rar mai crezi în oameni pe care nu i-ai mai văzut în viața ta. dar Îngerul luminii spune că oamenii apar în viața ta fix atunci când ai nevoie de ei. fix atunci când ai nevoie de ajutor. Ei nu sunt oameni necunoscuți, ci îngeri trimiși să te ajute, să te vindece și să te facă să crezi din nou în iubire – și puterea ei.
Mulțumesc mult autoarei Alina Cosma pentru carte, poveste, încredere, iubire și această carte – înger și mesajele dăruite.
Nu știu dacă ceea ce va urma să citești acum..reprezintă adevărul, dar simt să spun asta: fiecare poveste scrisă de autoare este o bucată de viață, este suflet și respiră prin toți cei care o țin în mână, o simt, o trăiesc și o îmbrățișează ca pe un prieten adevărat.
Și nu ai nevoie de ochelari.. nu o să vezi iubirea și nu o să vezi mesajele doar dacă citești, E nevoie să simți dincolo de cuvinte, dincolo de ceea ce scrie sau de ceea ce se vede cu ochiul liber! Invizibilul e mai puternic decât orice ai putea auzi sau atinge.
Lectură plăcută pentru o poveste care te va cuceri!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.