#cititorlamaraton by Jurnal de lectură

Mâine dimineață la ora 08:00, se dă startul la provocarea la lansată de Jurnal de lectură. Mă încântă ideea de provocare de lectură, așa că mi-am zis instant: Sunt #cititorlamaraton.

În perioada 27 aprilie- 1 mai 2018 se desfășoară mini-concediu cititorilor. Cum sună asta? Sună perfect! 5 zile, 5 provocări numai bune de dus la îndeplinire! Lectură, satisfacție și bucurie pentru toți participanții la #cititorlamaraton. Toate acestea sunt planul perfect – nici de mare nu mai ai nevoie!

Abia aștept să înceapă nebunia frumoasă, să aleg pentru fiecare provocare câte o carte, citesc mai mult și să împărtășesc impresiile de lectură cu toți prietenii din grupul #readerswhocartediem.

Tu te-ai decis? Ai doar cărți de citit și alte cărți de câștigat! Tot stai în dubii? Mai ai timp să te decizi, până mâine dimineață.. ai toate orele care au mai rămas. Eu aș vrea să ni te alături și să ne bucurăm împreună de lectură.

Provocările sunt interesante și chiar merită să le îndeplinești pe toate!

  • Bucură-te de o carte de poezie,
  • devorează o carte a unui  autor român,
  • savurează o carte de proză scurtă,
  • trăiește o poveste unică alături de o carte din literatura clasică,
  • călătorește unde vrei cu ajutorul unei cărți SF/Fantasy

Toate detaliile, informațiile de carte ai nevoie, dar și inspirație pentru a face alegerile potrivite, te așteaptă toate pe pagina evenimentului Cititor la maraton.

Hai să citim împreună! Fii și tu #cititorlamaraton!

 

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.