La mulți ani, Bookcaffe! Împreună de 5 ani!

Mi-am adus aminte abia acum că e 13 și mai. Dacă nu știi, într-o zi de 13 mai 2008 am deschis blogul meu de suflet Bookcaffe! Atâția ani în care am scris, am lipsit, am plecat, dar tot aici m-am întors!
Ani în care m-am cizelat în ale cuvintelor, în ale lecturii și-n ale vieții. Ani în care m-am simțit mândră și dezamăgită, fericită și tristă, încurajată sau..dimpotrivă. Ani în care am dorit să evoluez și să renunț.
Ani! 5 ani! Cu bune și rele, cu oameni dragi alături și oamenii care au plecat departe, pe drumul lor! Ani în care am câștigat, am pierdut și am câștigat din nou, am investit și-am așteptat, am bătut și (nu) mi s-a deschis. Ani în care am crescut odată cu banalul și neînsemnatul meu suflet pus e o hârtie albă – dăruită tuturor.
Ce-mi doresc? Să creștem tot împreună! Să fim fericiți tot împreună, să fim activi tot împreună! De ce?

Pentru că Bookcaffe înseamnă ÎMPREUNĂ! Eu, el și voi toți! Un tot unit, un întreg complet și desăvârșit!

Mulțumesc sufletului meu pentru ce-a transmis, pentru ce a simțit, pentru ceea ce m-a ajutat să dau mai departe. Îi mulțumesc în avans și pentru ceea ce va urma de astăzi înainte – din ce în ce mai bine și din ce în ce mai mult, căci are de unde. A învățat multe tare sufletul meu – în 32 de ani de viață!
Eu și Bookcaffe vă mulțumim vouă tuturor! Pentru că doar împreună s-a putut ajunge aici, doar cu voi alături s-a putut număra a zecea floare din buchetul vieții unui blog – mic, atât de ciudat și totuși… plin de viață, iubire, EU și emoție – restul este bonus.
Fără voi, fără comentariile, încurajările, susținerea voastră, nimic nu era posibil, nimic nu s-ar fi materializat și-ar fi ajuns doar un alt blog.. șters la un moment dat!
 
La mulți ani, Bookcaffe! La mulți ani prieteni – vouă tuturor, căci voi împreună sunteți Bookcaffe. Cu toții suntem proiectul și sufletul meu! La mulți ani împreună! 5 ani și mergem mai departe!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments





15 mai 2018 at 11:23 PM

La mulți ani fructuosi, valoroși si sanatosi! 😘💐🎂 Felicitări!!!♥



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.