Scrisoare pentru viitor: Amintește-ți că în etapa asta nu ești singură #sufletdefemeie

Oriunde vei fi, orice ai face, în orice situație, crede-mă, vei trece peste. Fără niciun fel de problemă, vei reuși să înțelegi, să înveți, să treci peste, să mulțumești, să simți – că ești mai puternică, mai frumoasă, mai specială, mai bună, mai apreciată și iubită de cei de lângă tine.

Niciun moment nu va fi de netrecut, nicio durere nu va sta veșnic în viața ta, nicio problemă nu va rămâne nerezolvată, doar trebuie să-ți amintești că.. numai dacă vei spune ce simți, totul va fi mult mai bine, aproape instant.

Atunci când totul te va apăsa, două brațe puternice te vor îmbrățișa, trei suflete de aur – bijuterii vii, îți vor  declara iubirea lor necondiționată, te vor vindeca mereu cu iubirea lor, cu privirea lor, cu atingerea lor, cu blândețea lor, cu glasul lor. Vei ști și vei simți că niciodată nu ești singură. Vei simți și vei vedea trei minuni în viața ta – care nu te vor lăsa să cedezi, să renunți, să nu uiți vreodată cât ești de valoroasă.

De vei uita că greutățile pot fi împărțite, că durerile sunt mai ușoare, că nervii, nedreptatea și lacrimile sunt stări normale, îți vei aminti instant că.. ai alături suflete – mari și mici care, nu te vor lăsa niciodată la greu, care te iubesc și mai mult în astfel de momente, care te acceptă și ciufulită și aranjată, calmă și nervoasă, zâmbitoare și cu ochii inundați de lacrimi.

De îți va veni să plângi, nu te opune, nu refuza eliberarea și vindecarea interioară, nu refuza să plângi în brațele celui drag, nu refuza să-i spui tot ce te doare. Va ști să te asculte – o va face, iubindu-te, o va face, simțindu-te, o va face văzându-te perfectă – un suflet perfect de femeie perfectă. Va privi mereu iubind femeia care îl vede perfect. Te va iubi mereu, pentru că se va simți mereu iubit!

De va fi greu să spui ce ai pe suflet, îmbrățișează minunile, pe toate. Respiră, și lasă inima să vorbească. Să fii sigură că vei spune exact ce simți, exact așa cum simți – pe înțelesul tuturor. Să nu te temi vreodată că te vor înțelege mai puțin, că vor înceta să te iubească sau că te vor considera slabă, naivă sau mai puțin demnă de ei.

Cei dragi, te iubesc, te adoră, te divinizează. O vei simți întotdeauna, din zori de zi, până în miez de noapte, 25/24 de ore. Te vei simți atât de bine, de fericită, frumoasă și norocoasă – pentru simplu fapt că îi ai alături, că te-au ales pe tine, că nu te lasă singură la nevoie.

Spune o femeie unui bărbat totul? Da, îi spune! Spune-i tot! Fără jenă, fără teamă că va râde de tine, fără teamă că va fugi din cauza groazei. El așteaptă să-i spui, să-i ceri ajutorul. El așteaptă să te ajute, el vrea să te ajute. Și o va face întotdeauna. NU, nu va fi greu pentru el, iar tu nu vei fi o corvoadă pentru nimeni.

Vei simți de multe ori sărutările și cum ești învelită când pici de oboseală, vei simți mânuțe calde mângâindu-ți obrajii și buze dulci sărutându-ți frunte fierbinte. Vei simți bucuria, când râsete cristaline îți vor da trezirea, când sărutările flămânde îți declară iubirea fără cuvinte, când un pui de om va adormi pe burtica ta, iar somnul îi va fi liniștit și profund. Vei simți nopțile în doi, plimbările ținându-te de mână, serile în doi, călătoriile și alte mii de momente vei simți cum iubirea te inundă, cum iubirea din tine crește, nu scade. Vei simți cum lacrimile de fericire te vor vizita din ce în ce mai des. Vei simți recunoștință, vei mulțumi lui și copiilor voștri în fiecare zi pentru tot ce-ți dăruiesc – bucuria de a fi femeie, soție, mamă – de trei ori femeie fericită.

Vei fi foarte fericită pentru fiecare realizare a soțului, pentru fiecare reușită a picilor, îi vei susține necondiționat în fiecare proiect în care se vor implica. Vei fi alături de toți la fiecare competiție, la fiecare concurs. Soțul te va simți aproape în fiecare clipă și va ști că nu e singur, că va fi ajutat întotdeauna de tine, că va găsi în tine o sursă inepuizabilă de iubire, energie, motivație, creativitate.

Să nu uiți vreodată, iar minunile tale îți vor aminti constant, că ești cea mai minunată ființă, cea mai specială femeie, soție, mamă, că vei rămâne cea mai importantă în viața lor, că nu și-au dorit, nu-și doresc și nu își vor dori niciodată pe altcineva, căci nu există nimeni mai bun. Tu ești cea mai bună și vei rămâne întotdeauna cea mai bună.

Susținerea și ajutorul vor fi reciproce: vei găsi în familie toată motivația de care ai nevoie, toată înțelegerea din Univers. De cele mai multe ori vei dori să renunți, dar ei, în special, el.. NU te va lăsa! Te va ajuta să regândești situația, să renaști, să regăsești inspirația. Te va ajuta să treci peste dorința de a renunța. Te va ajuta să o iei de la început, te va încuraja să faci lucruri noi, să dai o șansă ideii geniale care zace în tine și stă ascunsă de teama eșecului – să nu te temi să o iei de la capăt. Da, mereu va fi cu tine! Te va ajuta enorm în toate proiectele tale de succes! Vei fi asta: O femeie de succes, de care vor fi mândri cu toții! Vei vedea asta curând și de fiecare dată când vei avea nevoie de motivație și motive să mergi mai departe.

Familia? Soțul și copiii, împreună cu tine, veți fi o familie de milioane, o echipă invincibilă, o trupă de șoc pentru amintiri de neuitat.

Nu considera că doar tu ai alături de tine minuni, adevărați îngeri umani, căci vei vedea în ochii lor cât de mult te iubesc, cât de mândri sunt de tine, cât de multe ar vrea să-ți spună și cât de multe te vor face să simți – recunoștință și binecuvântare. Îți vor demonstra cât de mult te iubesc și cât de norocoși sunt că i-ai ales pe ei. Cât de fericiți sunt doar pentru că te au alături, doar pentru că te văd zi de zi și că îți pot spune ”Iubirea mea” și  ”mămico, te iubim!”.

Vei plânge când vei înțelege că meriți toată fericirea din lume, că ești norocoasă că ești mămică, soție și femeie împlinită, că toți veți reuși pentru că vă iubiți, pentru că vă susțineți, pentru că împreună faceți mereu doar treabă foarte bună.

Viitorul e plin de neprevăzut, dar împreună nimic nu-i greu, nimic nu este imposibil. Viitorul tău abia așteaptă să fii fericită și să realizezi cât de iubită ești!

Oare știi?

Trăiește, iubește, bucură-te, simte!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.