Nu e nicio rușine să fii altfel: Campania #Fiidiferit #Citește – Editura Up

Editura Up este proiectul de suflet al autoarei  Oana Arion. Și uite așa, mi-am început anul 2019 cu vești minunate, cu o nouă motivație pentru a citi mai mult și cu o nouă editură- prietenă – și care mă va ajuta pe mine să promovez și mai intens lectura.

Întotdeauna am fost ciudata care în timpul liber, întotdeauna citește, care atunci când are bani, cumpără cărți, care atunci când aștepta să fie servită masa (la restaurant), folosea timpul cu folos și arăta tuturor pasiunea ei pentru lectură. Am tot spus că lectura este un hobby, un stil de viață, dar niciodată o pierdere de bani sau de timp.

Adevărul este că, niciodată nu mi-a plăcut să fac lucrurile pe care le face toată lumea, ba chiar îmi place să atrag atenția celor din jur într-un mod atât de plăcut – citind o carte, indiferent de moment sau locație.

Editura Up nu doar că aduce în atenția cititorilor autorii autohtoni, nu doar instigă pe ”fricoși” la citit , oferindu-le cărți absolut fascinante, cărți care deschid și mai tare apetitul pentru citit, dar le și dăruiește motivația perfectă pentru a face asta. Editura Up oferă dorința de a îmbrățișa și citi o nouă poveste, imediat după ce abia ai încheiat o călătorie literară.

Pe lângă toate acestea, Editura Up promovează literatura contemporană. Și nu o face oricum, ci ca la carte, printr-o campanie absolut încântătoare – acesta este primul motiv care mă face să regret faptul că nu locuiesc în București. Mi-ar fi plăcut să fiu prezentă la fiecare eveniment susținut de această editură.

LOGO CAMPANIE

Editura Up nu va promova lectura doar în mediul online. Va face mult mai mult decât atât, cu ajutorul campaniei #Fiidiferit #Citește – campanie ce se va desfășura în liceele din București. Ce zici? Merită oare să citești și să fii diferit datorită acestui obicei sănătos? Din plin, asta e părerea mea!

#Fiidiferit #Citeşte este o campanie care se adresează în special publicului tânăr. Editura UP, în colaborare cu editurile Tritonic, Trei, Herg Benet, Univers și Quantum Publishers susține și promovează scriitorii români contemporani, iar acest proiect are ca scop aducerea adolescenților – și nu numai – mai aproape de carte și de lectură.

LISTA EVENIMENTE

Theo Anghel la Liceul Teoretic C.A. Rosetti

Monica Ramirez la Liceul Teoretic Dante Alighieri

Laura Nureldin la Liceul Teoretic Nicolae Iorga

Detalii despre campania #Fiidiferit #Citește poți găsi aici.

O altă noutate marca Editura Up este Clubul de lectură ”Eu citesc”

Clubul de lectură ”Eu citesc” este un concept diferit. Pornind de la ideea de book club clasic, am ales să aducem un plus de dinamism prin participarea scriitorilor la dezbaterea romanelor propuse, astfel că îi veți putea cunoaște personal, le veți putea pune întrebări și veți putea afla povestea din spatele poveștii.
Douăsprezece evenimente, doisprezece scriitori.


Autori-romani

Detalii complete doar aici.

#Fiidiferit #Citește și nu uita niciodată asta: Cărțile iubesc oamenii!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.