Lovitură fatală, Vince Flynn – Preda Publishing

Lovitură fatală, Vince Flynn este modul perfect în care poți să-ți schimbi starea. Este extrem de vizuală, de puternică – prin mesaj, personaje, doza de tensiune și deznodământ. Este romanul care-l readuce pe Mitch Rapp în centrul atenției, dar totul se schimbă. Suficient cât să atragă atenția. Să taie răsuflarea, să dea palpitații.

Lovitură fatală, Vince Flynn povestea care te obligă – fiind cea mai plăcută obligație, să fii martorul determinării, al puterii. Dar și acel martor al eșecurile, al planurilor diabolice și secretelor.

Cine sapă groapa altuia… va fi eliminat fără milă

Ceea ce era pentru Rapp o misiune dificilă în Paris, s-a transformat într-o cursă contra cronometru. Din vânător a devenit vânat – unul foarte râvnit. Urmărește și este urmărit. Lui Rapp îi miroase a trădare încă din prima clipă, dar nu are timp să se gândească la nimic. Trebuie doar să dispară din vizorul tuturor.

Nu-și lasă misiunea neîncheiată, dar e departe de succesul pe care-l luase deja în calcul. Este foarte departe de reușită, căci a fost nevoie să acționeze, să se salveze de o ploaie necontenită de gloanțe.

Trebuia doar să elimine o singură persoane, dar bilanțul a ajuns la nouă crime. Toți membrii CIA stau cu sufletul la gură, iar veștile de la Paris nu sunt deloc bune. De aici până la acuze, rapoarte, decizii și planuri întunecate nu a mai fost decât un pas.

Cine sapă groapa altuia va fi eliminat fără milă din jocurile întunecate ale puterii. Cine sapă groapa altuia, sigur pică în ea înaintea altor victime. Cine acționează din umbră va fi găsit și forțat să spună adevărul. Cine nu renunță la rolul de vânător va deveni vânatul lui Rapp – el nu se dă înlături de la nimic.

Lovitură fatală – fiecare secundă poate aduce moartea

În cea dea doua carte a seriei Mitch Rapp, acțiunea nu așteaptă, nici nu întârzie. Dar nici măcar nu te pregătește prea mult pentru tot ce urmează. Dacă în Asasin american îl cunoaștem pe Rapp, îi aflăm motivația și îi vedem întreaga pregătire, aici îl vedem lovind fără milă.

În Lovitură fatală, Mitch acționează, îndeplinește, se salvează. Adună probe împotriva membrilor CIA care nu sunt și nu au fost vreodată ceea ce par a fi.  Este, ai putea spune, o nouă pregătire. Dar este și modul în care își arată puterea, pregătirea. Își folosește statutul de om CIA liber, intuiția și capacitatea de a mânui fără pată armele eliberării.

Lovitură fatală, Vince Flynn este mult mai intensă, mai puternică, mai întunecată. Mult mai sigură, mai plină de adrenalină, mai specială. Mult mai gândită, mai pregătită pentru atac.

Cei mai buni sunt și cei mai periculoși – din umbră sau nu, pericolul nu stă departe

Dacă Asasin american, Vince Flynn mi-a plăcut foarte mult, oare ce aș mai putea spune de despre Lovitură fatală? Mă tot gândesc la care ar mai putea fi cuvintele care să descrie perfect cât de mult mi-a plăcut acest roman. Nu le-am găsit încă. Dar mi-a plăcut mult mai mult decât primul.

Rapp a oferit lovitura fatală unor umbre care se considerau de neînlocuit în cadrul CIA, iar jocul de culise este mult mai profund decât pare. Oamenii pe care cândva se bazau Serviciile Secrete, au ajuns să-i sape groapa celui mai bun asasin. Au ales calea bună? Sau riscă să piară pentru îndrăzneala lor?

Când cei mai buni îi pun gând rău lui Mitch Rapp, toți devin extrem de periculoși. Nu doar Rapp e în pericol. Nu doar americanul este ținta, iar răul colosal nu-l va afecta doar pe el. Riscă să dispară toți, iar puterea să ajungă în mâna altora.

Răutate, invidie și dorințe ascunse de a nu recunoaște cât de bun a devenit Rapp, îl transformă pe acesta în ținta perfectă. De la planuri gândite în cel mai mic detaliu, la rezultate și reușită este cale lungă.

Lovitură fatală – vânătorul vânat face dreptate

Mitch Rapp mai taie un nume de pe lista teroriștilor, dar lucrurile nu sunt atât de simple precum a gândit el planul său de acțiune. Mor oameni nevinovați, plătesc cu viața persoane care se află la locul nepotrivit. Dar cea mai mare vină o poartă cel care riscă totul. Cel care e dispus să dea la schimb tot ce are și tot ce este.. numai să-l elimine pe Rapp.

Planul eliminării este gata să dea roade și să împlinească misiunea unor oameni doar cu numele. Rapp e luat prin surprindere, dar nu renunță la luptă, nu cedează în fața morții. Și nici nu le face jocul ușor celor care sunt pe urma lui.

Acțiunea și tot ce face Rapp te va ține cu sufletul la gură. Nu poate anticipa următorii pași ai fantomelor, dar poate să le încurce ițele. Și să le dea ceea ce vor. Sau doar impresia că au obținut ceea ce-și doreau mai mult.

Ca să fie sigur că totul va fi bine, că tot ce va povești superiorilor săi va avea efectul scontat, acționează în prezența unui martor credibil și neașteptat. Oare va reuși să fie convingător?

Lovitură fatală – rănit și provocat, dar mai viu ca niciodată

Și decis să acționeze, să arate adevărul și adevărata față a unora. Mai hotărât ca oricând să arate că cei care cer respectarea regulilor, le încalcă fără probleme. Pentru ca mai apoi, să-l arate pe el ca unic vinovat.

În încercarea lui de a pleca de la locul masacrului din Paris, glonțul îi rănește umărul. Acest incident îi încetinește puțin planul, dar nu-l pune la pământ. Riscă totul. Se simte trădat și e gata să joace după propriile reguli. Nu se teme să acuze, să se facă auzit și să-și impună ideile și regulile.

Zarurile au fost aruncate, iar jocul la ruleta rusească e gata să înceapă. Și vor fi eliminați, pe rând, pionii buni, dar cu intenții ascunse. Trădătorii nu au ce căuta în jocul fantomelor.

Gloanțele lui Mitch Rapp nu sunt oarbe. Nu amețesc. Ele doar ucid. Simplu, sigur și dintr-o singură încercare. Iar el nu se teme de nimic. Merge până la capăt și elimină răul uman de la rădăcină.

Rapp știe să ucidă. Și o face (aproape) perfect. CIA îl provoacă, iar el nu ezită să arată cine e și în cine s-a transformat – cu un motiv puternic și foarte precis. Oare ”lupii” din CIA își schimbă doar blana sau și năravurile? Oricum ”mielușelul” Rapp abia a început. Și are de gând să meargă mai departe.

Lovitură fatală – Vince Flynn este precum un incendiu imposibil de stins. Este o furtună în calea căreia nu este indicat să rămâi. Este fierbinte și arde precum lava unui vulcan. Pentru acest roman este nevoie de o inimă de gheață.

Lovitură fatală – Vince Flynn a apărut la Editura Preda Publishing și poate fi comandat de aici. Este de citit și devorat peste ani.

Lectură plăcută plină de neprevăzut!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Geo
31 mai 2019 at 11:37 AM

O carte care pare intensa si alerta. Mulțumesc pentru recomandare, Laura!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.