Despre mine printre cărți (6)

Despre mine printre carti (6)Săptămânile trec, iar eu sunt tot mai în urmă cu activitatea pe acest blog, dar încă îmi păstrez încrederea că voi ajunge la zi. Se va întâmpla și asta cândva. Curând sper. După cum vezi sunt fără energie, dar optimistă, căci nimic nu durează o veșnicie.
Am ceva vești pentru tine. Așa că mă grăbesc să scriu tot ceea ce este nou în acestă nouă săptămână din viața mea.
Acum: Totul și nimic. Sunt o groază de gânduri care se zbat în mintea mea. Totul e confuz și trăiesc cu impresia că e prea mult. Dar nu este decât o iluzie, căci va răsări soarele și va alunga norii de pe cerul veții mele foarte curând.
Ceva nou: Ce-ai spune dacă ai afla că de ceva vreme mă tot gândesc să-mi adun toată activitatea – cărți, texte motivaționale și texte personale într-un singur loc? Suna bine un site în care să bucur și mintea, să hrănesc și sufletul și să mă pun pe scris – nu am mai scris de cea timp și au cam apărut oameni care-mi spun că le lipsește ceea ce scriu. Și îi cred, căci și mie îmi lipsește. Mult. Așa că mă adaptez dorinței sufletului meu, dar și la nevoile altor suflete dragi.  Ce zici de această idee? Cum crezi că se va numi site-ul? Ți-ar plăcea? Ai mai citi articolele?Știu, ți-am adresat o groază de întrebări :).
Azi mă relaxez: Voi ieși la aer atunci când se va mai răcori afară, voi citi și voi scrie. Cred că mă așteaptă o noapte cam albă.
Motivul ce mi-a stârnit astăzi zâmbetul sau râsul colorat: Azi am părăsit zona de confort și am ieșit pentru o oră și jumătate. Motivul ți-l spun mai jos.
Mi-e dor de: Zilele în care aveam mai mult timp pentru mine și pentru ceea ce fac cu atâta drag.
Simt lipsa:Nu știu unde a plecat, dar energia m-a cam părăsit și nu o găsesc nicăieri. Cel/cea care mi-a furat-o este rugat să mi-o dea înapoi, dar nu am de gând să-i ofer recompensă.
Regret: Faptul că nu pot fi indiferentă cu cei care ar merita din plin indiferența mea.
Cel mai recent cadou: Și săptămâna asta a fost plină de cadouri. Am primit cărți frumoase de la Irina, Lavinia Călina, Prietenii de la GoodRead.ro și prietenele de la Literatura pe tocuri, de la prieteni autori: Antonia Bogdana Bălan, Ana Mănescu și Lavinia Călina. Eu mi-a făcut astăzi un cadou minunat: o oră la manichiura. Rezultatul? O minunăție de manichiură semi-permanentă.  Și ca să nu mă laud că dor primesc: am trimis cartea câștigătoarei și cărticica promisă Laviniei.
Evenimentul zilei: E prea cald, chiar prea cald și în fiecare zi sărbătoresc durerea mea de cap. A prins drag de mine și nu mă lasă cu una cu două.
Veste de departe: Da, una tristă, dar continui să cred că tot răul de acum este binele superior din viitor.
Mi-am amintit de: Faptul că sunt om și am voie să plâng.
Ascult: Doar caut soluții și fur momente doar pentru mine – care sunt foarte rare în ultima vreme.
Ce mai citesc: Acum m-am oprit doar la Devorări, Richard Millet. Povestea e bună, dar scrisul mă termină. Sper să o termin eu de citit înainte să mă termine ea pe mine de enervat (doar pentru scris).
Sunt recunoscătoare: Pentru faptul că pot să ajut și să ofer alinare și un sfat celei care acum are atâta nevoie de asta.
Mulțumesc: Pentru încredere și pentru iubirea care îmi este oferită în ultima săptămână.
M-am supărat: Oricât de bună aș fi eu, nu pot să înțeleg răutatea. Iar în fața răutății, mă revolt.
Pe unde am mai umblat: Cu inima peste tot și nicăieri. Cu mintea printre indiferență, durere, nevoia de a înțelege și de a ierta,
Ce m-a înduioșat: Continuă să mă înduioșeze până la lacrimi povestea de viața care nu poate fi scrisă în cuvinte.
Planuri pentru viitorul apropiat:  Recenzii, articole (în avans), lectură, cărți, dar și Proiectul despre care ți-am zis și mai sus. Îmi doresc să reușesc și o voi face!.
Cam asta e viața. Cu urcușuri și coborâșuri, cu bune și mai puțin bune, dar mereu surprinzătoare. Mereu te duce spre înainte.
Despre mine, pur și simpl

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

7 august 2015 at 7:30 PM

Ador această rubrică. O citesc cu drag tot timpul și descopăr un suflet frumos! 🙂12 august 2015 at 3:44 PM

Laura, faci ce faci si transmiti numai lucruri frumoase. Imi plac gandurile tale. Intotdeauna sunt diversificateLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Wishlist fără cuvinte

13 august 2015