Soseaua Catelu 42, Alina Nedelea

Soseaua Catelu 42Am citit cartea Soseaua Catelu 42, Alina Nedelea. O carte a carui titlu nu imi spunea nimic. Nu stiam la ce sa ma astept. Pe Alina Nedelea nu o cunosc, nu am urmarit-o, dar astazi MA BUCUR enorm ca i-am citit cartea!

Soseaua Catelu 42 este cartea care nu m-a atras. La inceput am vazut-o pe site-ul Editura All. Am apreciat originalitatea titlului, dar atat. Eram convinsa ca o astfel de carte nu m-ar atrage.
Si ca de fiecare data.. Am patit-o! Nu este pentru prima data cand sub un nume care nu imi spune nimic, sa se afle o poveste impresionanta. Un roman autobiagrafic, o poveste de viata, inca un motiv in plus sa-mi spun VIATA BATE FILMUL!
Sa revin. Povestea o prezinta pe Alina Nedelea in perioada copilariei, in adolescenta si in cea a adultului tanar. Fiecare pagina citita a venit la pachet cu o senzatie noua, o stare noua. Am ras copios, am ridicat din spranceana, m-am enervat. Dar am avut si momente in care nu am putut sa imi ascund uimirea.
Cum ar fi daca ai afla ca parintii tai, cei pe care i-ai considerat parintii tai naturali? Cum ar fi daca mama ta este bunica ta, de fapt? Dramatic? Tragic? Orice e posibil…

Acesta este doar un episod din viata Alinei, care te va captiva. Care te va face sa dai pagina dupa pagina, fara sa stii cand zboara timpul, dar mai ales paginile.

Prinde perioada in care stai la coada pentru orice bucatica de carne sau orice picatura de ulei, se muta din casa parintilor adoptivi, urmeaza cursurile Facultatii de Actorie. Lasa Romania pentru Italia si pentru barbatul pe care il considera ideal pentru ea.
Si cate mai ai de aflat din cartea Alinei Nedelea!
Daca ai ocazia sa o citesti, nu ezita sa o faci! Nu stiu daca iti va placea la fel de mult cum mi-a placut mie, dar sunt sigura ca merita fiecare ora din timpul tau liber.

Personal ma intreb de ce a durat atat de mult sa ma decid. De ce am decis atat de tarziu sa ma bucur de carte, de poveste si de Alina. Intr-un cuvant, de viata exact asa cum este ea.

O gasesti de cumparat la Editura ALL, aici.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.