Cele mai frumoase iubiri, Alice Nastase

cele mai frumoase iubiri antologie - cartile tango

Cele mai frumoase iubiri imbinate perfect, ca intr-un tango al sufletelor!

Cele mai frumoase iubiri – nu se poate citi decat traind ceea ce citesti. Povestile unor iubiri frumoase, care mi-as fi dorit sa nu se sfarseasca in cateva pagini. Povesti ce te lasa sa dai frau liber visarii.

Peste 200 de pagini de cuvinte care au fost scrise cu sufletul, cu stralucirea sperantei, a puterii de a crede in dragoste, in frumos, în sansa pe care stiu ca fiecare o are in viata.
Am recitit-o pe Alice Nastase, cea care m-a obisnuit cu asfel de daruri minunate, pline de dragoste, de invataminte, de traire si sensibilitate.  Alice are sensibilitatea in privire.  Si transcrie sensibilitatea din sufletul ei frumos.

Fiecare poveste  are culoare, iar cuvintele au incarcatura emotionala menita sa deschida inimi, sa patrunda adanc si sa ramana acolo pentru totdeauna. O astfel de carte este  precum o poarta deschisa intotdeauna spre izvorul nesecat al fericirii totale.

Am fost impresionata de povestea semnata de Oreste Teodorescu. Vorbeste frumos si scrie la fel – o poveste de iubire cu happy-end.
Si restul paginilor acestei antologii semnata Alice Nastase, sunt acoperite de cele mai frumoase cuvinte cu si despre iubire, sunt ganduri ce merita sa fie citite cu entuziasm, cu zambet si lacrimi. Scrise de persoane pe care ma bucur mult ca le-am descoperit asa, prin cuvinte, dictate de sufletele lor pline de iubire.
Detalii despre antologie si midul cum o poti achiziona cartea Cele mai frumoase iubiri, Alice Nastase aici si bucura-te de parfumul persistent ce te va invalui.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Evelina Rustem
15 iunie 2013 at 1:23 AM

Ador cum scrie Alice Nastase! 🙂Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.