Mireasma iubirii

mireasma-trandafirilor-salbatici

Iubirea miroase a  trandafiri salbatici.Mireasma trandafirilor sabatici spune povesti frumoase, povesti despre iubire si suflete pereche.

Asa cum am promis, iti spun cateva cuvinte si despre cea de-a doua carte semnata Sorina Popescu – Mireasma trandafirilor salbatici.

Am stat ore in sir intr-un balansoar, iar vantul s-a jucat prin parul meu.
Nu m-am folosit doar de propriile ganduri si credinte, ci si de randurile ce stu frumos scrise intr-o carte – nu orice carte – o mireasma ce-ti incanta interiorul si simturile.

M-am rasfatat cu povestea Evelinei Nedelea si-a iubirii ce s-a nascut din.. flori! O carte mult prea patrunzatoare, prea frumoasa ca sa poate fi povestita in cuvinte. O carte pe care O SIMTI, mai mult decat o citesti.

O calatorie in timpuri usor necunoscute, o poveste simpla, si tocmai aceasta simplitate o face frumoasa. O face atat de speciala si greu de uitat. O alta carte ce mi-a intrat la suflet, un alt scriitor autohton despre care stiu prea putine, dar care m-a cucerit iremediabil si pentru totdeauna.

Orice as spune despre minunatia asta, ar fi prea putin si cuvintele ar fi sarace.  140 de pagini au compus melodua sufletului pentru cateva ore pe care le-as fi dorit sa se transforme in vesnicie.

Stiu, iar nu e recenzie ce-am facut eu acestei carti. Nu e recenzie, dar trebuioa sa-mi spun parerea. Iti recomand cartea pentru o lectura relaxanta. Iti recomand o carte speciala. Mireasma trandafirilor salbatici, Sorina Popescu poate fi cumparata de aici.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Iulia
24 iulie 2013 at 6:42 AM

Am intrat pe pagina facebook Lumea Laurei si am citit ce ai scris despre cartea aceasta.
M-ai facut curioasa si vreau sa imi comand cele 2 carti de Sorina Popescu. Atat de frumos ai scris pe blogul acesta despre ele incat te felicit si mi-ai facut pofta sa le citesc 🙂
Cum se intampla ca nu aflam despre cartile bune decat intamplator? Daca tu nu scriai despre ele habar nu aveam de existenta lor.
Imi place blogul tau si sa mai scrii despre cartile frumoase.    24 iulie 2013 at 10:32 PM

    Iulia, si mie mi-au fost recomandate. Nu pastrez cartile bune pentru mine :). Nici eu nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult carticelele astea si stilul autoarei. Ma repet: regret ca s-au terminat si ca are doar doua carti scrise!
    Multumesc pentru comentariu!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.