Nou în bibliotecă februarie 2015 (3)

Iubit de împrumutNu am putut să las să mai treacă o zi fără să spun despre noile achiziții din biblioteca mea.
Oricât de mult am încercat să-i rezist, până la urmă nu s-a mai putut și mi-am comandat romanul Iubit de împrumut, Emily Giffin. Da, această carte a fost ecranizată tot în anul 2011 și crede-mă că abia aștept să citesc romanul și să revăd filmul. Eu mi-am comandat-o de pe elefant.ro, dar văd că astăzi nu mai este în stoc. Totuși o poți cumpăra de aici – cu un preț redus cu 40%.
Mi-am cumpărat în format digital cartea Provocarea, Simona Stoica. Am ales să investesc acum în formatul digital al cărții, dar dacă îmi va plăcea – și simt că așa va fi, îmi voi cumpăra cele două volume și în format fizic. Abia aștept să citesc, căci am auzit foarte multe lucruri bune despre această carte și am acceptat și eu provocarea. Acceptă și tu provocarea cu un click aici și aici.
Tot în format digital mi-am cumpărat luna aceasta și Ultimul avanpost, Lavinia Călina. La fel ca în cazul Provocării Simonei Stoica, aștept să o citesc și să o cumpăr în format fizic apoi. O găsești aici la un preț bun.
Trec aici și o achiziție de lunile trecute (format electronic), dar am uitat să spun despre ea atunci. Cartea se numește Cum am omorât-o pe Diana, Ana Mușat. Am mai citit ceva pe blogul ei, dar acum vreau să citesc tot și să-mi fac o părere. Se găsește de cumpărat aici.
Ce cărți frumoase ți-ai mai cumpărat luna asta?
Ultimul Avanpost, Lavinia Călina

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.