Alți autori români pe care vreau să-i citesc în 2015

converted PNM fileDa, am  mai scris despre autorii români pe care vreau să-i citesc în 2015, astăzi completez lista cu câteva numele cunoscute, dar și cu câteva care m-au convins să acord atenție cărților deja publicate sau în curs de apariție.

 1. Ileana VulpescuRămas-bun casei părintești, Sărută pământul acesta și Viață, viață legată cu ața, dar și alte câteva în format electronic.
 2. Monica Ramirez Bariere de fum Seria Alina Marinescu, vol. 4, Abis. Seria Alina Marinescu vol 5, Fantoma de pe lac,  Viață dublă la Veneția. Dintre necitite am în bibliotecă Balanța puterii.
 3. Marius Chivu – Sfârșit de sezon.
 4. Natașa Alina CuleaMarat, Natașa, bărbații și psihanalistul.
 5. Theona BalanFemeia de succes, Ghidul Femeii de succes.

Am atâtea cărți necitite în bibliotecă și atâtea dorințe de lectură.. că nu știu dacă o să-mi ajungă timpul :). Lista rămâne deschisă, căci simt că nu mă liniștesc atât de ușor.
Bariera de fum

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

23 ianuarie 2015 at 10:02 AM

Multumesc pentru increderea pe care mi-ai acordat-o, Laura 🙂  23 ianuarie 2015 at 10:11 AM

  Draga mea, este vorba si de incredere, dar si de pretuire, apreciere si respectul pe care il port tuturor, dar mai ales persoanelor care au curaj sa scrie si sa publice ceea ce scriu. Mai ales persoanelor care sunt unice si originale in ceea ce astern pe hartie si ofera celor care ajung sa citeasca – asta indiferent de orice. Si chiar daca este genul meu de lectura sau nu, dar macar au fost originali. Asta in general :).
  Referindu-ma strict la cartile scrise de tine, nu am nici un dubiu ca-mi vor ajunge si ramane in suflet! <3Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nou în bibliotecă (4)

20 ianuarie 2015