Idei de cadouri

CADOUSăptămâna asta e specială. E specială doar pentru că vineri este 1 mai – ziua oficială în care dau startul oficial la ”2 luni speciale pentru Laura!”. De pe 1 mai 2015 până pe 1 iulie este ziua mea. Ziua mea anul ăsta ține 2 luni încheiate.
Cu ocazia mega zilei de naștere o să organizez un concurs pe Booktube și o să filmez mai multe video-uri, iar în unul o să împart cu tine bucuria primirii unor daruri de suflet.
Știu că și în acest an voi fi întrebată – ca în fiecare an.. ce îmi doresc de ziua mea, iar eu iar voi fi tăcută și reținută, căci nu îmi place să impun nimănui nimic. Și dacă aș spune ce îmi doresc de ziua mea, cum aș mai avea parte de surprize, de bucurie și emoție puternică.
Exact! Surpriza și emoția ar lipsi! Și atunci care ar mai fi rostul cadoului de ziua mea?
Dar după cum știi deja cărțile (semnele de carte) rămân cadourile ideale indiferent de ocazie – chiar și fără ocazie specială. Rămân la ideea aceasta și în acest an.  Mă bucur de orice dar pe care-l primesc, dar o carte mă cucerește instant și pentru totdeauna.
CADOUȘtiai că între mine și cărți este întotdeauna dragoste la prima vedere?
Astăzi m-am îndrăgostit iremediabil de cineva. Nu e o carte, dar are legătură cu cărțile, iar acesta ar fi un cadou superb, alături de cărți – la ele nu renunț niciodată pentru nimic în lume. Este un cadou pe care mi-l doresc și face casa bună cu cărțile.
Pernele superbe realizate de către mâinile dibace ale unei persoane deosebite. Pagina de Facebook vă stă la dispoziție pentru detalii, modele, achiziție. Îmi doresc, nu fac mofturi la modelul pernuței, poate fi alta, iar mesajul poate fi altul, personalizat special pentru mine  – ”asta e fiță”, vei spune!:). Este doar răsfăț total – pentru că merit!
În rest.. te las să decizi și să mă surprinzi!
Și da, sper din suflet să primesc multe cadouri, dar și să-mi fac singură un cadou deosebit!
La mulți ani! Și cadouri cât încape.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filmul Divergent

29 aprilie 2015