Invitație la viață, Tania Tița

Am terminat astăzi de citit cartea prietenei mele Tania Tița. Pe scurt, este o Invitație la viața, ești invitat să călătorești prin propria viața, să redescoperi bucuria lucrurilor mărunte, să rămâi mereu fidel inimii tale, sa asculți muzica sufletului tău și să dansezi așa cum simți.
Invitatie la Viata, Tania TitaPentru a trăi frumos nu ai nevoie de multe lucruri, nu e nevoie de cantitate, ci de calitatea momentelor trăite din inimă. Cantitatea, zic eu, se acceptă doar dacă este de calitate, dar în alte condiții, chiar nu e nevoie de cantitate.
Ești invitat într-o călătorie în care să observi și să înțelegi fiecare experiență, fiecare durere, fiecare lacrimă, emoție și toate bucuriile tale. Ești purtat pe brațe de însăși viața ta pentru a putea privi întregul tablou, fără să fie nevoie de vreo analiza, de critică, judecată, pedeapsă sau regrete.
Cartea Invitație la viață este o oază de liniște, un izvor nesecat de conștientizări și iubire pură. Este precum o oglindă în care te vezi exact așa cum ești, în care reușești să te accepți exact așa cum ești și să te iubești pentru ceea ce ești cu adevărat – nu pentru ceea ce ai făcut.
Invitație la viață, de Tania Tița este genul de carte pe care nu poți să o citești în grabă – nici dacă ai vrea nu poți trece cu atâta ușurință peste cuvinte, sentimente și multitudinea de trăiri pe care ți le transmite inima minunatei Tania.
O cunosc pe Tania și știu câtă frumusețe există în acest suflet bun precum pâinea caldă. Știu câtă iubire necondiționată este în inima ei curata și pură. Din acest motiv nu am simțit că citesc o carte, ci am trăit mereu cu senzația ca ea este lângă mine, că mă îmbrățișează și purtăm o discuție atât de frumoasă, de la suflet la suflet.
Aș putea să scriu pagini întregi despre cât de mult o iubesc, o apreciez și o prețuiesc pe Tania. Aș putea să scriu sute de pagini despre cât de frumos este penelul sufletului ei, dar și despre cât de mult mă regăsesc în toate scrierile ei de suflet, cât de mult mă ajută fiecare cuvânt scris de sufletul ei. Alte sute de pagini aș scrie și despre cât de multe are Tania de oferit, despre cât de multe suflete a atins și despre câte vieți a transformat doar cu iubirea din inima ei.
Despre Tania aș putea să scriu o carte. Și nu știu dacă mi-ar ajunge spațiul unei cărți. Tania este cel mai frumos, parfumat și vindecător balsam pentru suflet, iar eu am fost și sunt recunoscătoare vieții că mi-a  dăruit acest balsam.
Cartea Invitație la viață, de Tania Tița este despre viața, despre frumusețea și profunzimea ei. Este despre viața, despre suflet și pentru suflet. Este despre viața și conștientizările ei. Este o carte despre fiecare, despre sufletul și frumusețea fiecăruia dintre noi. Este despre frumusețea care ne înconjoară și pe care o avem la îndemână în fiecare clipă pentru a ne bucura de ea în tot și în toate.
Invitație la viață are 20 de capitole independente, care pot fi citite fără a respectă o ordine strictă. Invitație la viață este cea mai frumoasă, reală și emoționantă poveste despre viața, iubire și suflet.
Draga mea Tania, îți mulțumesc pentru toate cuvintele, pentru toate momentele pe care le-ai petrecut alături de mine. Mulțumesc pentru faptul că îmi ești aproape de fiecare dată când am nevoie de tine, că-mi mângâi inima cu bunătatea și iubirea ta. Mulțumesc pentru că Ești atât de minunată precum ești! Mulțumesc pentru faptul că locuiești la mine în suflet de 3 ani și ceva și încă nu te-ai plictisit.Mulțumesc pentru carte – această bucată din tine. Pur și simplu, mulțumesc pentru tot! Te iubesc!
Poți să cumperi cartea Invitație la viață, Tania Tița de aici – se lucrează la site din acest motiv s-ar putea să apară ceva erori, dar se vor remedia în scurtă vreme.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Glasul mării, Manuel Vicent

28 ianuarie 2015