Literatura pe tocuri (mai rar)

Literatura pe tocuri -Logo
Cititul cărților te ridică la înălțime. Mai sus decât un toc de 10 centimetri. Lectura te menține la înălțime și după ce îți lați pantofii cu toc cui la intrare. Literatura te menține la înălțime și după o zi plină la muncă, căci după câteva pagini citite energia își face reapariția în corpul și mintea ta.
Literatura pe tocuri te face mai frumoasă, mai specială, mai feminină, mai luminoasă, mai caldă și zâmbitoare. Literatura pe tocuri te ispitește și te provoacă să nu te oprești din citit niciodată, fie că ești la birou, în metrou sau la picnic.
Literatura pe tocuri te înalță,  îți dă aripi și te ajută să zbori și să trăiești intens fiecare poveste pe care o citești cu sufletul la gură, cu emoție, curiozitate, interes, cu teamă, lacrimi.
Literatura pe tocuri nu este doar un site despre cărți și lectură. Nu doar pentru femei, dar cred cu tărie faptul că o femeie are toate atuurile și cunoaște toate modalitățile prin care poate trezi curiozitatea, interesul oricărui bărbat pentru lectură. Ea îl poate ispiti, îl poate atrage și menține mereu atent până și cu o carte. O femeie poate convinge și câștiga oricând un pariu cu un bărbat : îi poate da în mână cartea ei preferată, iar pariul este că el va citi cartea până la capăt.
Literatura pe tocuri sau fără tocuri face sexy pe oricine – femeie și bărbat. Literatura pe tocuri atrage priviri curioase, zâmbete admirative sau răutăcioase. Pe tocuri sau fără ele.. voi scrie cu drag și pe site-ul Literatura pe tocuri. Pe tocuri sau fără ele voi împărtăși povești demne de luat în seamă, imposibil de uitat și care iremediabil produce o schimbare.
După data de 14 iulie 2015 vă aștept la porții generoase de lectură. Ținuta nu este obligatorie, tocurile pot lipsi. Tu ești singurul/singura care nu poate lipsi: cel/cea care respectă cărțile, cel/cea pentru care cititul nu este o pierdere de vreme, cel/cea care citește cu drag și din plăcere, cel/cea care mă citește peste tot. Te invit pe Lteratura pe tocuri. Nu pentru a căpăta înălțimi care să-ți clatine corpul, ci pentru a fi și a rămâne la înălțime – cea care deschide minți, suflete, uși și aduc mereu .oportunități noi.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

CommentsDenisa
3 iulie 2015 at 10:26 AM

Felicitari! :* Mult succes si inspiratie!3 iulie 2015 at 10:28 AM

Laura iti multumesc in numele echipei Literatura pe tocuri pentru cuvintele frumoase, ne simtim mandre ca te-ai alaturat echipei noastre. Ai reusit sa surprinzi esenta acestui proiect si chiar daca suntem cu sau fara tocuri, intotdeauna ne vom simti minunat ca suntem la inaltime.marcoviciancageorgiana
3 iulie 2015 at 11:16 AM

La cât mai multa inspiratie!!!4 iulie 2016 at 12:06 AM

Esti cu noi, alaturi de noi, si iti multumim. Laura!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.