Cine este Asistenta Maleficului, de Hannah Nicole Maehrer?

Asistenta Maleficului a cucerit internetul, iar editura Librex face posibilă întâlnirea cititorilor cu povestea care a devenit virală pe TikTok. O poveste fascinantă plină de neprevăzut, în care nu mai există niciun fel de barieră între bine și rău, iar personajele fac descoperiri extrem de interesante. Ce îi poate aduce împreună și cum va evolua relația dintre ei? Lupta dintre eroi și antieroi nu a fost niciodată mai captivantă!

Ce anume te poate ține captivă în povestea aceasta? Am putea găsi multe răspunsuri – toate corecte, desigur. Ce ai putea spune ca să le poți cuprinde într-un singur răspuns? Totul te poate surprinde, totul te poate transforma într-un participant activ la acțiune, totul te poate schimba într-o secundă. De partea cui vei explora întreaga lume creată chiar sub ochii tăi? Vei lupta de partea binelui sau maleficul te va convinge?

Recunosc și de data asta: nu sunt în pas cu ceilalți cititori aproape niciodată. Mai clar spus, nu citesc niciodată cărțile care sunt extrem de discutate – lăudate sau contestate în mediul online. De această dată, în cazul Asistentei Maleficului, lucrurile vor sta altfel. Mă provoc singură să citesc seria aceasta, acum cât e pe ”val”.

Despre Asistenta Maleficului de Hannah Nicole Maehrer știu doar câteva detalii  – inclusiv ceea ce m-a convins să nu mai las cartea să aștepte. Cum a reușit Asistenta Maleficului să mă convingă?

SE CAUTĂ ASISTENT: Răufăcător notoriu, de rang înalt, caută asistent loial și echilibrat pentru sarcini de birou nespecificate, care să sprijine personalul pentru haos, teroare și alte Lucruri Întunecate în General. Discreția este esențială. Beneficii excelente.

Cum să rezist în fața unui citat atât de persuasiv? Cum să mai aștept eu o vreme și să nu descopăr cine este Asistenta Maleficului și ce are povestea aceasta atât de special încât să devină cea mai virală serie de pe o platformă de socializare?

Pentru Evie Sage nu e deloc ușor s-și întrețină familia, motiv pentru care se vede obligată să accepte oferta de muncă pe care o primește de la Maleficul din Rennedawn. Ce se poate întâmpla atunci când te simți atrasă de propriul șef? Adevărul este că… nu se știe niciodată, iar Evie mai are o sarcină dificilă de îndeplinit: să reziste farmecelor irezistibilului Malefic. 

În momentul în care crede că s-a adaptat la tot ce înseamnă jobul ei, aceasta intuiește că ceva nu e în regulă. Are Evie motive reale să se îngrijoreze? Chiar dacă ești Malefic, oricine îți poate pregăti lovitura de grație – care să îți distrugă întregul imperiu.

Noua misiune a asistentei Evie este să descopere cine anume este în spatele acestor acțiuni de sabotare a Maleficului ei șef. Va reuși Asistenta Maleficului să descopere adevărul și să îl facă pe făptaș să plătească pentru îndrăzneala lui? Evie face totul pentru a putea să păstreze jobul pe care îl are. Adevărul lui Evie este evident.

Abia aștept să citesc acest roman! Promite atât de multă emoție. Știu prea bine vorba aia ”Curiozitatea a omorât pisica”, dar chiar vreau să știu cum anume se va face lumină în cel mai greu Întuneric!

Asistenta Maleficului este Roman finalist la Goodreads Choice Awards 2023 și Instant #1 New York Times BESTSELLER.

Asistenta Maleficului, o aventură literară inedită este disponibilă în ediție limitată (cu margini roșii), pe Librex.ro, în limita stocului disponibil.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.