O nouă carte semnată de tânăra Cătălina Dănilă

Despre cărțile minunatei mele prietene, Cătălina ti-am mai povestit aici și aici.

Carte noua C.DNoua carte scrisă de tânăra Cătălina Dănilă se numește Rana mea, suferința Lui . Este o carte minunată, o carte scrisă cu suflet.  Pentru sufletul omului. Este o carte care va mângâia sufletul cititorului și îl va oferi hrană spirituală.

Povestea unei tinere care trece printr-o relație forțată și dureroasă, care ajunge în pragul deznădejdii și care nu mai are niciun pic de încredere într-un viitor frumos, se arată a fi primul pas dintr-o viață de familie frumoasă, alături de un tânăr care devine preot. O carte la care nu ai cum să nu lăcrimezi, dar care picură în suflet multă nădejde mai ales datorită prezenței mai multor duhovnici cu experiență, reali, din țara noastră. – Cătălina Dănilă.

Din experiența lecturii celor două cărți amintite mai sus, și pe baza lecturii cărților scrise de Cătălina, trebuie să-ți spun că: dacă te hotărăști să citești această nouă carte, nu o vei putea lăsa din mână.
Pe Cătălina Dănilă o puteți găsi pe site-ul personal – unde puteți citi articole, găsi noutăți în legătură cu activitatea ei literară și nu numai atât.. Pentru a comanda cartea, folosiți adresa de mail din secțiunea „contact”
Revin cu o opinie despre carte imediat  după lectură.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

If i stay - filmul

16 ianuarie 2015