Vara asta e despre tine: Oferă-ți #naturemoments

Când spui vară, spui culoare, soare, mare, vacanță, relaxare,
haine subțiri, valoroase, bronz frumos, piele tonifiatâ. Dar doar atât? Vara nu este doar despre natură, căldură și ingrijirea pielii.

Vara este și despre atenția pe care o acorzi corpului, pielii, dar și părului – sănătatea lui se vede și oferă siguranță, încredere în sine și o stare generală foarte bună. Tu cum vrei să te simți vara asta?

Testare Șampon Schauma. după clatire

Toate produsele primite în kitul #naturemoments sunt testate dermatologic. nu conțin parabeni sau siliconi, conțin doar ingrediente naturale 100%.

Schauma Nature Moments Coconut Water – Șamponul și Balsamul au fost un adevărat răsfăț pentru parul meu – cu o mare nevoie de schimbare, de un restart, de hidratare.

Nu numai că șamponul a potolit setea de hidratare a părului meu, dar i-a dăruit și luminozitate și strălucire, sănătate și suplețe. Un alt mare plus, pe care l-am remarcat după a doua utilizare, este de necrezut…părul meu nu se mai îngrașă atât de repede. Un mare LIKE!

Testare balsam Schauma

Balsamul Schauma este necesar și își face foarte bine treaba: după clătire, dacă vrei un plus de strălucire și parfum – care a rezistat neașteptat de mult, aplică o cantitate suficientă pe tot părul, iar după 5-10 minute clătește cu apă caldă, din abundență.

Părul meu este fericit de când folosesc Schauma Nature Moments! E perfect pentru vară, căci nu încarcă părul, e curat, liber și radiază! Și la pieptănat este mult mai prietenos.

Sapun Handmade Schauma

Săpunul Handmade Schauma este cel care mi-a răsfățat mâinile -unde am pielea uscată de la săpunul lichid.

Cu simpatica inimioară de cocos, nu am avut niciun fel de problemă. Hidratează, lasă pielea catifelată și parfumată foarte mult timp. Prietenele mele au fost încântate de tot ce le-am vorbit despre kitul Schauma Nature Moments, iar săpunul primit cadou, le-a determinat să acorde mai multă atenție produselor de îngrijire a mâinilor.

Să mai spun cât de încântată am fost de prosopul Schauma primit? Este minunat, e util și absoarbe foarte bine apa.

Probleme multe, soluții puține

Nu mi-e foarte ușor să recunosc, dar abia de curând am realizat că, părul meu lung are probleme serioase: devenise fragil, era fără volum și fără pic de strălucire, se înnoda și cădea din ce în ce mai mult, cu fiecare pieptănat, aveam impresia că voi rămâne fără păr.

Eu sunt omul cu o mie de probleme atunci când vine vorba despre păr și piele. Sunt destul de sensibilă, iar părul meu își face de cap de fiecare dată. Despre părul cu tendință de îngrășare aș putea să vorbesc mult și bine, mai ales că nu am găsit o soluție care să-mi stăpânească sebumul.

De când mă știu părul meu are problema asta, iar foarte mulți ani.. mi-am spălat părul de două-trei ori pe săptămână, căci se îngrășa și arata mereu ca fiind ud. Da, lucește puternic atunci când este gras. Pe lângă asta, sebumul îl determină să stea așa cum îl pui.

Deși nu mi-a plăcut deloc, am fugit la doamna care îmi cunoaște părul foarte bine…și am renunțat la frumusețe de podoabă capilară.

Făcusem un pas spre salvarea părului, dar m-am întrebat dacă nu cumva este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile.

Atunci am primit spre testare kitul Schauma Nature Moments de la BUZZstore și Schauma România!

Curiozitatea nu a omorât pisica, dar m-a făcut să deschid foarte repede coletul primit. Și să mă pun pe testat după câteva ore de la primire. În kit am găsit ceva surprize parfumate și moi, iar fericirea a fost totală!

Calitate pe bani puțini!
Ai grijă de tine și oferă-ți clipa ta de #naturemoments! Nu ai decât de castigat!

Mulțumesc mult pentru încredere, BUZZstore și Schwarzkopf Romania!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.