Barbatii care urasc femeile, de Stieg Larsson

carti

Adevarul despre barbatii care nu iubesc femeile

Inca mai am in minte fiecare intamplare, fiecare personaj, care, plasat acolo unde trebuie a dat viata cartii. Romanul Barbatii care urasc femeile, de Stieg Larsson, este cartea care nu s-a dezlipit de mainile mele

Inainte de a o avea in maini, am tot citit despre romanul care a impresionat cititorii prin suspans si actiunea care iti facea inima sa bata mai tare. Cu fiecare pagina  citita, inima batea din ce in ce mai tare

Inca de la prima pagina am patruns în lumea oamenilor bogati ce detineau firme si afaceri de succes, dar si a problemelor iscate tocmai de aceasta ascensiune in ale business-ului. Lucrurile se complica, apar concurentii si lupta crancena pentru putere.

Mikael Blomkvist este acuzat si condamnat la inchisoare pentru defaimarea unui om de afaceri, insa viata lui se schimba total chiar inainte sa-si ispaseasca pedeapsa, atunci cand Henrik Vanger il angajeaza pentru a scrie povestea familiei. Misiunea ziaristului este de fapt mult mai complicata, fiind angajat sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata lui Herriet, cu aproape 36 de ani in urma.

Mikael, accepta sa cerceteze, convins fiind ca nu va afla nimic despre disparitie, dar ajunge sa descopere lucruri greu de imaginat. Isi ia ca ajutor in descurcarea itelor pe tanara Lisbeth si din aproape in aproape, expunandu-se unor riscuri foarte mari -moartea- gaseste asasinul in serie.

Afla ceea ce familia Vanger nu a putut pana atunci. Iar Mikael, pe langa bani, intra in posesia celor mai importante dovezi pentru a demasca pe cel din cauza cui a fost inchis.

O poveste complexa, cu personaje puternice si influente. O carte completa si bogata in situatii limita, in fata carora inima o ia la goana şi e gata sa-ti sparga pieptul. O carte pe care vrei să o citesti, sa te pucuri de ea, dar nu poti sa te opresti pana nu afl adevarul.

De aici si aici poti cumpara cele doua volume ale cartii fenomen Barbatii care urasc femeile.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De ce citesc?!

17 iunie 2013