Despre mine printre cărți (7)

Despre mine printre carti (7)O nouă zi de vineri, o nouă porție de suflet.
Vă mulțumesc pentru citire și pentru aprecierile voastre. Mă bucură mult comentariile voastre la această rubrică săptămânală, pe care atunci când am început-o nu credeam ca va fi atât de lăudată, de citită și apreciată de către cititori.
Mă bucur că vă pot atinge sufletele cu sufletul meu. Mă bucur că vă văd așa cum mă văd și că voi mă vedeți exact așa cum sunteți de fapt: sunteți minunați, să nu uitați!
Acum: Am fugit din fața soarelui arzător, mi-am adăpostit inima plină la răcoarea unui izvor pe care doar îl simt. Totul ca să vă scriu și în această zi un gând, să dăruiesc iubire și să dau mai departe lecția de viață învățată în această săptămână.
Ceva nou: Am reușit să îmi înfrumusețez viața și sper să o înfrumusețez și pe a voastră, cititorii mei dragi. Nu așa oricum, ci cu texte și imagini grăitoare.
Azi mă relaxez: Am acumulat foarte multă oboseală, stres,  nervi. Dar o să vină și ziua în care o să recuperez zâmbetul, încrederea, motivația.
Motivul ce mi-a stârnit astăzi zâmbetul sau râsul colorat: Sincer, până la ora asta nu am râs, dar voi edita articolul în cazul în care vor apărea noutăți.
Mi-e dor de: Încă mi-e dor de mine, de ploaie, de cărți, de scris, de oameni dragi.
Simt lipsa: Ilonei – cândva am să povestesc despre acest înger cu aripi frânte.
Regret: Că nu am putut salva un înger și nici nu am putut să-i împlinesc ultima dorință :(.
Cel mai recent cadou: Dacă e să mă refer la cadoul pe care mi l-a oferit viața, atunci acesta este cel mai prețios, cel mai frumos și de suflet: Acum vreo două săptămâni un înger m-a găsit și mi-a schimbat viața pentru totdeauna… chiar dacă acest înger s-a înălțat  și și-a recăpătat puterea infinită și nelimitata de boală și durere. Dacă mă refer la oameni și cărți, atunci am primit și oameni noi și cărți noi spre lectură și recenzie pe site-urile cu care colaborez.
Evenimentul zilei: Nimic special, doar o nouă zi, iar această nouă șansă ar fi bine dacă ne-ar face conștienți de faptul că suntem atât de norocoși. Noi avem încă această șansă. Încă.
Veste de departe: Da, una și mai tristă ca săptămâna trecută, dar mereu tot răul e spre cel mai mare bine al tuturor.
Mi-am amintit de: Dorința mea, pe care am împărtășit-o cu tine vinerea trecută și acum e și mai prezență în viața mea.
Ascult: Zgomotul infernal de afară, neliniștea din sufletul meu.
Ce mai citesc: În ultima vreme stau cam prost la capitolul lectură, dar o să-mi revin eu curând și o să am mai mult timp de mine, suflet, cărți și scris – care îmi lipsește enorm.
Sunt recunoscătoare: Pentru apreciere și susținerea cititorilor și prietenilor mei.
Mulțumesc: Pentru faptul că pot ajuta, susține moral și emoțional.
M-am supărat: Nu știu dacă poate fi numit chiar supărat, dar am înțeles încă o dată că va fi atât de greu să ne acceptăm unul pe altul, să ne susținem și să ne iubim. Că e foarte ușor să judeci și să jignești și să pui sufletele unor oameni în troacă cu propriul noroi verbal. Toate astea pentru că exista o falsă idee că avem acest drept, că ceilalți greșesc dacă nu sunt și nu gândesc ca și noi.
Pe unde am mai umblat: Pe cărări pietruite cu durere, neputință și lacrimi. Încă mă plimb pe acolo.
Ce m-a înduioșat: Durerea unui suflet prins în ghearele uitării.
Planuri pentru viitorul apropiat: Nimic nu s-a schimbat de acum 7 zile. Am aceleași planuri minunate, care mă entuziasmează maxim.
Cu bune, cu rele, cu lacrimi, dureri și suflete închise în lagărele minții, viața merge mai departe.
O nouă săptămână bună stă să înceapă!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

15 august 2015 at 11:49 AM

Nu știu ce greutăți te macină, dragă Laura, dar eu îți zic doar atât: nu te lăsa! Cu ceva răbdare, voință și un suflet bun, obstacolele pot fi trecute mai ușor. Îți doresc să ai cât mai mult timp de lectură și de scris, căci ambele sunt forme perfecte de exorcizare a demonilor interiori.    15 august 2015 at 12:09 PM

    Mi-a fost dată experiența asta la pachet cu puterea. Știu asta, dar acum nu mai găsesc nici o sursă de puterea de a ajuta un suflet să-și revină. Uneori mă întreb când anume se va sfârși și va fi bine?!
    Mulțumesc pentru încurajare!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Wishlist fără cuvinte

13 august 2015