Suflete regasite, Ulrika Jonsson

suflete regasiteSuflete regasite este o carte simpla, cu o poveste complicata.  O carte ce ascunde in paginile ei o poveste de iubire, o societate  in care orice greseala era taxata si adevaruri bine ascunse.

Este oare suficient pentru a o citi? Cu siguranta!

Povestea Sufletelor regasite incepe cu moartea fulgeratoare a lui Augustin – sotul lui Myrtle si tatal a doua fete. Moartea sotului dupa 41 de ani de casnicie, o zdruncina pe femeia care reactioneaza ciudat la aflarea vestii.

O familie, 4 membri, 41 de ani de convietuire si secrete dure, care odata aflate, va schimba viata tuturor.  Un tata autoritat si mereu impotriva fetelor si sotiei, o mama care nu a stiut sa se impuna si nici sa se aproprie de fetele ei. Parinti care pastreaza cu sfinteniei un secret care ascunde trecutul rusinos al nevestei. Doua surori care nu se suporta – una este irascibila, iar cealalta are un secret mai greu de acceptat.

Moartea lui Augustin, scoate la iveala tot ce nu se spusese niciodata in familie.  Acest sfarsit reprezinta un nou inceput pentru cele 3 femei, care trebuie sa invete sa se accepte una pe cealalta, trebuie sa invete sa traiasca impreuna.

Femeia care nu stie pana atunci ce inseamna viata cu adevarat, scapa de sub control situatia, iar secretul ii este deconspirat chiar de fiica ei, iar acesta produce o ruptura in familie, o alta veste soc, ce largeste prapastia dintre mama si fiica.

Celalalt secret este invaluit in mister pana intr-o zi, imediat dupa moartea tatalui, cand fiica Beth, ii dezvaluie mamei adevarul despre ea. Va fi Beth acceptata sau dimpotriva, va fi marginalizata de propria familie?

Viata lui Myrtle se schimba, capata culoare si incepe sa traiasca si sa se bucure  tot ce traieste alaturi de familie si de barbatul care o cucereste, cel care ii schimba total viata.

Un sfarsit pentru Augustin este, de fapt, un nou inceput pentru Myrtle, dar si pentru fetele ei. Un nou inceput in care nu mai exista secrete, nervi si agresivitate.

Cartea Suflete regasite, Ulrika Jonsson se poate comanda de aici

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.