Visul dintre coperți

Visul dintre copertiIți spuneam în acest articol faptul că nu am de gând să mă apuc de scris. Nu prea curând. Și adevărul este că, în mare, am rămas la aceeași idee. De atunci și până acum, s-a schimbat doar ideea cărții. Și nu mai e vorba doar de o singură carte, ci de vreo patru cărți.
Nu am scris patru cărți, ci mi-e gândul la patru idei care ar putea deveni fiecare câte o carte.  Nu știu dacă mă apuc de scris măcar una dintre ele, căci timpul nu mi-e deloc prieten, așa cum îmi era înainte, dar mă gândesc din ce în ce mai mult la ea.
Așa cum am mai spus nu am curajul să mă apuc de scris, nu am curajul să public ceea ce scriu – nici pe blog, nici la vreo editură, dar nu mi-e teamă să visez. Dar oare mi-e teamă ca visul de azi ar putea deveni realitate?!
Până găsesc eu răspunsul la întrebarea de 1000 de puncte de mai sus, hai să-ți spun, pe scurt, despre cele patru idei. Sunt idei simple, care trebuie dezvoltate, trebuie cercetare și foarte multe inspirație.
O carte de ficțiune: o combinație de acțiune, mister, iubire.
Un roman non-ficțiune: memorii și întâmplări adevărate despre un înger cu aripi frânte.
O carte cu și despre suflet: aici detaliile ar fi inutile, dar îmi doresc să mângâi și să vindec suflete cu toate darurile din sufletul meu.
O carte cu povești dedicate copiilor mari și mici.
Și ar mai fi una. Asta este foarte posibil să se întâmple, căci ar cuprinde cele mai bune articole de pe site-ul LumeaLaurei.ro.
O șansă la fel de mare, din cele patru idei o are și cartea din categoria memorii/jurnal.
Acum las puțin timpul în pace. Îl las să aranjeze totul așa cum e mai bine. Și o să vedem care carte va vedea lumina tiparului, care va ajunge în brațele prietenilor și cititorilor.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments19 august 2015 at 10:44 PM

Ce?
Nu am scris cărțile astea și probabil nu le voi scrie 🙂Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prieten tăcut

19 august 2015