Posibilitatile sunt infinite

posibilitati infiniteAceasta este ideea principala a cartii Posibilitati infinite, Mike Dooley. De aici incepe calatoria spre descoperirea tuturor posibilitatilor pe care le are fiecare atunci cand isi doreste cu adevarat.

Posibilitati infinite este un adevar pe care Mike Dooley il ridica la rang de adevar, iar in aceasta carte descoperi ca aceste posibilitati sunt cheia spre o viata traita in abundenta.

Inveti cum anume sa-ti pui in practica orice dorinta, oricat de imposibila ti s-ar parea. Intelegi ca vei trai visul tau, ca poti sa-ti aduci orice vis in propria realitate. Ai sansa sa descoperi cine esti cu adevarat si care este misiunea ta.

Mike Dooley subliniaza in peste 400 de pagini ca prea tarziu, ca orice ti-ai dori se poate implini.  Pentru fericire, implinire si abundenta nu este niciodata prea tarziu.

Tot ce trebuie sa faci este sa crezi in tot ceea ce iti doresti si sa crezi in forta divina care va actiona intotdeauna in directia dorita de tine. Trebuie sa crezi in tine, sa crezi cu tarie ca meriti si ca vei primi tot ce vrei si ai nevoie.

O astfel de carte iti da incredere, te face optimist si iti da o doza mare de entuziasm. Este cartea care iti poate oferi sugestii si sansa sa descifrezi oportunitatile si posibilitatile care iti ies in cale aproape la fiecare pas.

Posibilitati infinite schimba vieti, principii si valori.  Iti schimba intreaga perspectiva pe care o aveai asupra vietii pana acum. Dooley ofera explicatii clare pentru ca oricine sa inteleaga faptul ca dorintele nu sunt intamplatoare, nu isi fac intamplator aparitia. Pe langa toate aceste informatii pretioasa, ofera  fiecarui cititor cateva adevaruri despre propria persoana si despre viata. Te invita sa-ti deschida mintea si inima, trecand dincolo de tot ce te-a invatat spiritualitatea pana in acest moment.

Posibilitatile infinite a lui Mike Dooley este arta de a trai viata asa cum vrei si asa cum simti sa o traiesti, bucurandu-te de tot ce iti ofera ea, iar ceea ce viata iti daruieste este infinitul aflat in iubire, fericire, implinire si abundenta.

Cartea Posibilitati infinite, scrisa de M. Dooley poate fi achizitionata de aici

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.