You cannot copy content of this page

Cartea gesturilor, Peter Collett

cartea gesturilorCartea Gesturilor, se incadreaza in categoria cartilor despre care eu am auzit, dar pe care am tot amanat sa o citesc. Am amanat-o, desi este genul de carte care pe mine ma ajuta mult – raportandu-ma la domeniul in care am ales constient sa activez.

Pana acum am auzit o gramada de pareri despre carte, pareri pro si pareri contra, evident. Sa stii ca tocmai aceste parei contra, m-au impins tare de la spate si nu m-au lasat pana nu am zis “Gata, o citesc!”.

Pentru unii o astfel de carte inseamna doar o pierdere de timp. O pierdere inutila de timp.  Dar pana la urma gusturile nu se discuta, asa cum parerile difera in functie de perceptia fiecaruia.

Pentru mine, Cartea gesturilor nu a reprezentat o pierdere de timp, ci ocazia perfecta pentru a ma cunoaste mai bine, pentru a intelege mesajul din spatele propriilor gesturi. Este cartea care m-a apropiat sufleteste de oamenii carora nu le-am inteles comportamentul si gesturile.

Cartea gesturilor, de Peter Collett – cartea care iti decodifica gesturile oamenilor de langa tine, care iti explica pe larg mesajele ascunse pe care oamenii ti le transmit – constient sau nu.

 Cartea gesturilor este bogata in informatii si detaliate, scrisa intr-un limbaj de dificultate medie.  Este suficient de intersanta, atat cat sa o citesti pana la sfarsit.

Daca pana acum “citeam” oamenii, sa vezi de acum la cate informatii voi avea acces :).

Aceasta carte practica poate fi cumparata direct de aici.

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Comments

Evelina Rustem
6 iunie 2013 at 12:13 AM

Hihi si eu aman de ceva timp, am una asemanatoare, Cartea gesturilor europene…e pe lista de asteptare! 🙂Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: