Azi ești invitatul meu și-ți ofer și un premiu: Concurs pe pagina de Facebook Bookcaffe!

Nu știu dacă am mulțumit vreodată pentru toată susținerea de care am parte. Și nu știu dacă voi reuși vreodată să-ți mulțumesc îndeajuns pentru faptul că ești alături de mine, că te-ai abonat la blog, că-mi citești articolele, că-ți spui părerea în comentarii. Și nu știu de ce, dar aceasta este una din situațiile în care simt că nu mă pricep la cuvinte, nu știu cum să le așez ca să fie bine, să înțelegi cât de recunoscătoare sunt pentru faptul că nu sunt singură în acest proiect.
Poate nu am spus-o niciodată până acum, dar iată ocazia perfectă să-mi așez sufletul în palma fiecăruia. Iată ocazia perfectă să-și spun că și TU EȘTI BOOKCAFFE! Acest proiect nu înseamnă numai blogul și pagina. Nu sunt doar eu și colega mea, Diana! Proiectul acesta înseamnă enorm pentru mine! Bookcaffe este sufletul meu așezat pe o hârtie virtuală, este sufletul meu în văzul tuturor.
Bookcaffe înseamnă pasiunea pentru cărți, pasiunea pentru scris și dorința de a dărui de fiecare dată, cu fiecare articol pe care-l scriu, o parte din mine. Este modul în care poți citi, poți simți și mă poți cunoaște – prin intermediul cuvintelor și dincolo de ele.
Dar Bookcaffe nu ar fi la fel. Nu ar fi la fel de frumos fără susținerea ta, fără aprecierea ta, fără opiniile tale, fără încurajările tale! Tu ești o parte importanță din acest proiect, ești o parte importantă din motivația mea zilnică, ești o sursă inepuizabilă de idei.
Blogul este locul în care mă bucur de tot ce am în viața mea, în care scriu așa cum simt, cum îmi place. Spațiul meu, în care râd de mine, mă cert pe mine, îmi spun opiniile și-mi permit să fiu EU în fiecare clipă.
Vreau să cred că proiectul meu de suflet, Bookcaffe, nu a adunat doar o mare de oameni pasionați de cărți și lectură. Simt că ne-am adunat atât de mulți și pentru că apreciați ceva mai mult decât romanele și cărțile pe care le citim. Simt că rezonezi cumva cu ceea ce scrie pe aici, că te inspiră cel puțin o idee sau că ziua îți devine mai bună și frumoasă și datorită articolelor, recenziilor și textelor apărute pe acest blog.
Eu și Diana iubim Bookcaffe! Iar acest proiect iubește oamenii. Cărțile iubesc oamenii și îi acceptă așa cum sunt, îi apreciază. Acest proiect este rupt din viață, din iubire și din cărți. Și-mi promit mie că va continua să fie la fel de sincer, direct și sensibil. Îmi promit că mă va reprezenta și că mă va oglindi perfect, exact așa cum sunt!
Îți mulțumesc mult că ai fost, ești și continui să-mi fii aproape! Mulțumesc din suflet și acelora care vor veni de acum înainte pe blog! Mulțumesc din toată inima că ești și vei rămâne, că vei veni și vei rămâne alături de alți oameni la fel de fantastici – așa cum ești și tu!
Voiam să anunț ceva, dar nu voiam să fie un articol banal – în care să scriu doar despre ceea ce cred că te-ar interesa și ți-ar plăcea tare mult. Mi-am dorit să scriu câteva cuvinte, să-mi las sufletul să scrie și să-ți mulțumească el așa cum simte.
Știu că nu voi putea să mulțumesc suficient, dar vreau să te răsplătesc și pe tine – abonatul și prietenul Bookcaffe. Cu un concurs! Un concurs pe pagina de Facebook. Intră aici și vezi toate detaliile. Premiul este pe măsură.
Urmează și alte concursuri, chiar aici, pe blog, dar până atunci.. ne mai citim. Să ai parte de inspirație și mult succes la concurs!

Author

laura.apetroaie@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.